2024-04-12 08:59:57
Φωτογραφία για Απεργία ΜΜΜ 17/4: Αποφάσεις για Μετρό, Ηλεκτρικό, λεωφορεία και τρένα
Ημέρα απεργίας η Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, με την ΓΣΕΕ να καλεί σε μαζική συμμετοχή στην 24ωρη απεργία. Το τοπίο, ωστόσο, παραμένει θολό όσον αφορά στη συμμετοχή των ΜΜΜ.

ieidiseis.gr

Πολλοί είναι οι πολίτες που αναμένουν την απόφαση των σωματείων των ΜΜΜ, ώστε να γνωρίζουν πώς θα κινηυούν εκείνη την ημέρα.

Προς το παρόν μόνο η ΠΝΟ έχει γνωστοποιήσει τις προθέσεις της, κρατώντας την Τετάρτη δεμένα τα πλοία στα λιμάνια.

Στην απεργία ΓΣΕΕ, έχει ανακοινώσει ήδη τη συμμετοχή τους η ΕΙΝΑΠ και η ΟΛΜΕ με τρίωρη στάση εργασίας.

Απεργία ΓΣΕΕ: Τι θα γίνει με το Μετρό, τα λεωφορεία και τον Ηλεκτρικό

Αποφάσεις για το Μετρό, τα λεωφορεία και τα υπόλοιπα Μέσα δεν έχουν ληφθεί ακόμα, με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά.

Πιθανότατα μέχρι τη Δευτέρα, τα σωματεία θα έχουν αποφασίσει αν θα συμμετέχουν και πώς. Αν τραβήξουν δηλαδή χειρόφρενο για 24 ώρες ή θα κάνουν κάποιες στάσεις εργασίας.


Απεργία στα ΜΜΕ στις 16 Απριλίου

Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ, της ΠΟΣΠΕΡΤ, της ΠΟΕΠΤΥΜ και της ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά) στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ΕΡΤ, ΓΓΕ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΤΑ, Γραφεία Τύπου και site, από τις 5 το πρωί της 16 ης Απριλίου 2024 έως τις 5 το πρωί της 17ης Απριλίου 2024, συμμετέχοντας με όλους τους εργαζόμενους της χώρας στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ.

Οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο συμμετέχουν στην απεργία

Το Σωματείο Εργαζομένων Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ συμμετέχει στην 24ΩΡΗ απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΠΟΣ-ΜΣΤ την ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 και καλεί όλους τους εργαζόμενους, να συμμετέχουν μαζικά .

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ