2024-05-06 08:40:21
Φωτογραφία για Προσομοίωση δείχνει πότε και πως οι άνθρωποι θα εξαφανιστούν από τη ΓηΓια πόσο καιρό θα επιβιώσει ακόμη ο άνθρωπος στη Γη πριν την αναπόφευκτη εξαφάνισή του;  Εκτός φυσικά από καταστροφές όπως οι πυρηνικοί πόλεμοι, η κλιματική αλλαγή συνεχίζει να αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες απειλές στον κόσμο. Ωστόσο, ενώ οι επιπτώσεις της συνεχίζουν να παρατηρούνται στη σύγχρονη εποχή, κάποιοι αναρωτιούνται πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να εξαλείψει η κλιματική αλλαγή πλήρως και ολοκληρωτικά την ανθρωπότητα.

Την απάντηση στο ερώτημα αυτό, δίνει το Πανεπιστήμιο του Βristol το οποίο σε προσομοίωση που έτρεξε ανακάλυψε ότι ο κόσμος θα είναι εντελώς διαφορετικός από ότι είναι σήμερα σε μερικά εκατομμυρία χρόνια Συγκεκριμένα, λόγω των τεκτονικών πλακών, οι ήπειροι θα μετακινούνταν και θα δημιουργούσαν μια νέα υπερήπειρο που θα ονομαζόταν Pangea Ultima. Η νέα υπερήπειρος θα είχε ουσιαστικά τρεις σημαντικές επιπτώσεις για τον κόσμο μας, το φαινόμενο της ηπειρωτικότητας, τον πιο θερμό ήλιο και το περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.

Η Astrazeneca παραδέχεται ότι το εμβόλιο κατά της Covid σκοτώνει!

Το αποτέλεσμα είναι ως επί το πλείστον ένα άκρως εχθρικό περιβάλλον χωρίς πηγές τροφής και νερού για τα θηλαστικά. Οι θερμοκρασίες 40 – 50 βαθμών Κελσίου και οι ακόμη μεγαλύτερες ημερήσιες ακραίες τιμές σε συνδυασμό με τα υψηλά επίπεδα υγρασίας θα σφράγιζαν τελικά την μοίρα μας. Ο άνθρωπος μαζί με τα άλλα είδη θα εξαφανιζόταν λόγω της αδυναμίας τους να αποβάλουν τη θερμότητα μέσω του ιδρώτα. Μόλις το 8% της στεριάς θα ήταν κατοικήσιμο για τα θηλαστικά, ενώ τα ηφαίστεια θα εκρηγνύονταν σημαντικά πιο συχνά. Όσο για το πότε αυτό θα συμβεί, σε περίπου 250 εκ. χρόνια.Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ