2024-05-06 19:01:17
Φωτογραφία για Το πρώτο εμπορευματικό τρένο Κίνας-Ευρώπης με εμπορευματοκιβώτια ψυγείων φτάνει στη Μόσχα
Το βράδυ της 23ης Απριλίου, ένα εμπορευματικό τρένο China-Europe Railway με αριθμό 75083, φορτωμένο με 230 τόνους κατεψυγμένα κοτόπουλα, αναχώρησε από τον κόμβο China-Europe Railway Express (Shenyang). Αφού διανύσει πάνω από 8.000 χιλιόμετρα, αναμένεται να φτάσει στο σταθμό της Μόσχας στις 7 Μαΐου. Πρόκειται για το πρώτο εμπορευματικό τρένο Κίνας-Ευρώπης με εμπορευματοκιβώτια ψυγείων που διακινούνται στη ΒΑ Κίνα.

shenyang.gov.cn

Προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του πρώτου εμπορευματικού τρένου Κίνας-Ευρώπης με εμπορευματοκιβώτια-ψυγεία, ο κόμβος αύξησε τις επενδύσεις σε σχετικό εξοπλισμό και εγκαταστάσεις σύμφωνα με την πραγματική χρήση των plug-in ψυγείων εμπορευματοκιβωτίων, αγόρασε και εγκατέστησε ειδικά πάνελ υποδοχών για εμπορευματοκιβώτια-ψυγεία. αναμόρφωσε τον εξοπλισμό τροφοδοσίας και δημιούργησε έναν ειδικό χώρο για να καλύψει τις απαιτήσεις 16 ομάδων ψυγείων που φορτίζουν ταυτόχρονα. Επιπλέον, ο κόμβος πρόσθεσε επίσης μια μονάδα διαχείρισης περιοχής εμπορευματοκιβωτίων ψύξης στο ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης αποθηκών και ταυτόχρονα βελτίωσε τα πρότυπα ψηφιακής διαχείρισης για να διασφαλίσει την ασφάλεια και την ομαλή μεταφορά με κρύα αλυσίδα της εμπορευματικής αμαξοστοιχίας Κίνας-Ευρώπης.


Στο επόμενο βήμα, ο κόμβος θα συνεχίσει να βελτιώνει την ικανότητα ψηφιακής και έξυπνης διαχείρισης, να βελτιώνει τις συνθήκες υποδομής, να απελευθερώνει συνεχώς τη μεταφορική του ικανότητα και το ολοκληρωμένο επίπεδο υπηρεσιών, να δίνει πλήρη σημασία στο οικονομικό αποτέλεσμα του κόμβου "εμπορίας αγαθών με τις μεταφορές, προώθησης των μεταφορών με το εμπόριο και την ολοκλήρωση των μεταφορών και του εμπορίου», καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την οικοδόμηση ενός κόμβου ανοίγματος και συνεργασίας στη Βορειοανατολική Ασία και προώθηση της υψηλής ποιότητας λειτουργίας του China-Europe Railway Express σε νέο επίπεδο.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ