2024-05-23 07:39:10
Φωτογραφία για Τραγωδία στον κεντρικό σταθμό του Βερολίνου: Γυναίκα και παιδί βρέθηκαν κάτω από το τρένο ICE
Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στο Βερολίνο την Τετάρτη. Μια γυναίκα και ένα παιδί μπήκαν κάτω από ένα τρένο ICE. Η γυναίκα πέθανε. Η αστυνομία έκλεισε τον σιδηροδρομικό σταθμό.

fr.de

 Όπως ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία του Βερολίνου, μεταξύ άλλων, μια γυναίκα και ένα παιδί χτυπήθηκαν από τρένο μεγάλων αποστάσεων το απόγευμα της Τετάρτης (22 Μαΐου). Στη συνέχεια τέθηκαν υπό τον έλεγχο του ICE. Η γυναίκα πέθανε στο σημείο.

Η αιτία του ατυχήματος είναι ακόμα ασαφής - η πυροσβεστική υποθέτει ότι το παρασκήνιο είναι θλιβερό

Το παιδί επέζησε και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε κλινική με ελικόπτερο διάσωσης, λέγεται. Περισσότερες πληροφορίες για την ηλικία της γυναίκας και του παιδιού δεν είναι ακόμη γνωστές. Η αιτία είναι επίσης ακόμη ασαφής. Ωστόσο, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης είπαν στην Berliner Zeitung ότι αυτή τη στιγμή υποθέτουν ότι η γυναίκα είχε πρόθεση αυτοκτονίας.

Η αστυνομία ξεκίνησε την έρευνα. Ως αποτέλεσμα, ο κεντρικός σταθμός σφραγίστηκε πλήρως. Το κλείσιμο αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις βραδινές ώρες. Επί του παρόντος, η κυκλοφορία του S-Bahn είναι επίσης περιορισμένη. Οι γραμμές S3, S5 και S7 διακόπτονται μεταξύ Friedrichsstrasse και Tiergarten, σύμφωνα με το rbb.

Μόλις πριν από λίγες μέρες σημειώθηκε ένα παρόμοιο ατύχημα στη Βαυαρία: δύο άνδρες χτυπήθηκαν από τρένο στο Miltenberg και σκοτώθηκαν. (rku)

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ