2024-06-05 12:24:43
Φωτογραφία για Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου έκλεισαν για ακόμη ένα χρόνο στο Breakfast@Star
Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου συνεχίζουν με την πιο ολοκληρωμένη πρόταση ψυχαγωγίας στην πρωινή ζώνη, το Breakfast@Star.

Δεν είναι έκπληξη, απλά επισημοποιήθηκε. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου συμφώνησαν με το Star για να συνεχίσουν να βρίσκονται στο τιμόνι του Breakfast@Star, για τρίτη τηλεοπτική σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η συμφωνία επισημοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία του καναλιού, ενώ απομένει το τυπικό, οι υπογραφές, κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή. Το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών ήταν πάρα πολύ θερμό και ο σταθμός διαβεβαίωσε τόσο τους δύο παρουσιαστές, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου, όσο και τον αρχισυντάκτη της εκπομπής, Χρήστο Αϊβαλιώτη, ότι θα στηρίξει περαιτέρω το Breakfast@Star, κάτι που έτσι κι αλλιώς έχει γίνει ορατό τους τελευταίους μήνες.

Βέβαια, δεν θα μπορούσαν να γίνουν τα πράγματα διαφορετικά, καθώς η πορεία της εκπομπής τη φετινή σεζόν ήταν εντυπωσιακή και ήταν το μόνο πρωινό που σημείωσε θεαματική αύξηση των ποσοστών του, σε μια άκρως ανταγωνιστική ζώνη
. Το ζευγάρι πέτυχε αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο, να δημιουργήσει μια πρόταση τέτοια που ευθυγραμμίστηκε με τις σημερινές απαιτήσεις των τηλεθεατών που αναζητούν ένα ενδιαφέρον ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με ωραίο κλίμα, χωρίς περιττές ίντριγκες, ενδιαφέρον σχόλιο και πολλή πληροφορία.

Όπως μαθαίνουμε, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο Breakfast@Star για την επόμενη χρονιά, αλλά οι συνεργάτες στο πάνελ παραμένουν κανονικά, πράγμα απόλυτα λογικό, καθώς πρόκειται για μια δεμένη ομάδα που αποτελεί ευχάριστη παρέα για τον τηλεθεατή. Ωστόσο, αναμένονται κάποιες τονωτικές ενέσεις στα πρόσωπα τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες.

Θέμα ημερών είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, και η υπογραφή του Χρήστου Αϊβαλιώτη, του αρχισυντάκτη που κατάφερε σταδιακά να δημιουργήσει το κατάλληλο περιεχόμενο στη σωστή δοσολογία, ώστε να φέρει το καθαρόαιμο ψυχαγωγικό Breakfast@Star στην πρώτη γραμμή του ανταγωνισμού. Μάλιστα, είναι γεγονός ότι τον βολιδοσκοπούν από άλλα κανάλια και εκπομπές για περισσότερο από ένα χρόνο, αλλά η σχέση του με το Star είναι πλέον τέτοια που δύσκολα θα άφηνε. Η εμπιστοσύνη είναι αμοιβαία και στο δημιουργικό κομμάτι έχει ελευθερία κινήσεων.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι στα επιτυχημένα συστατικά του Breakfast@Star δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε και τη δημοσιογραφική ομάδα πίσω από τις κάμερες, η οποία φέρνει καθημερινά ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις που αναπαράγονται από όλα τα Μέσα.

Γραφει ο Γιώργος Σκρομπόλας (zappit)

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ