2012-07-02 17:27:04
Φωτογραφία για Μάχη σε τρία πύρηνα μέτωπα.
Δυστυχώς φαίνεται πως κανείς δεν λαμβάνει σοβαρά τις προειδοποιήσεις της γενικής γραμματείας πολιτικής προστασίας για κίνδυνο πυρκαγιάς ,με αποτέλεσμα για άλλη μια φορά να καιγόμαστε.Αυτή τη στιγμή έχουμε σε εξέλιξη τρια μεγάλα πύρηνα μέτωπα,στα οποία οι πυροσβεστικές δυνάμεις ,παρά τις ελλείψεις και παρά το γεγονός του ότι η τρόικα που έρχεται αύριο θέλει να τους μειώσει      ακόμη τους μισθούς ,δίνουν πραγματική μάχη με τις φλόγες, διακινδυνέυοντας τις ζωές τους.

Το πρώτο πύρηνο μέτωπο  είναι στην περιοχή της Λάρυμνας στην Φθιώτιδα , όπυ καίγεται αγροτοδασική έκταση.Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα,17 πεζοπόρους δασοπυροσβέστες,2 Canadair και 2 PZL.

Το άλλο πύρηνο μέτωπο είναι στην περιοχή Τσόπακας της ανατολικής Μάνης όπου καίγεται χαμηλή βλάστηση.Στο σημείο επιχειρούν 8 οχήματα με 20 πυροσβέστες και 4 αεροσκάφη τύπου PZL.

To τρίτο μέτωπο βρίσκεται στην περιοχή Γέφυρα Τσαγρή στο Αίγιο και απειλεί κατοικημένες περιοχές.Στο σημεείο βρίσκονται 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα,24 πεζοπόροι δασοπυροσβέστες ,ένα ελικόπτερο, 2 PZL και απογειώνονται και αεροσκάφη canadair για να βοηθήσουν στην κατάσβεση.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Sport24:Το πολύ το... τίκι-τάκα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Sport24:Το πολύ το... τίκι-τάκα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ