2012-07-03 12:25:24
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (VIDEO)
Συνεδριάζει σήμερα η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ με αντικείμενο τον καταμερισμό του ρόλου των βουλευτών στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές.

Χθες, ο Αλέξης Τσίπρας, από το βήμα του συνεδρίου του Εκόνομιστ τόνισε ότι εάν παραμείνουμε στη λιτότητα του μνημονίου θα οδηγηθούμε εκτός Ευρωζώνης.

«Όσο περισσότερο θα διαρκεί το Μνημόνιο τόσο πιο γρήγορα θα εξαντλούνται οι κοινωνικές και οικονομικές αντοχές της χώρας», τόνισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και υποστήριξε ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε άμεσα, σε συνεργασία με τους εταίρους μας, αυτό το μη βιώσιμο σχέδιο του μνημονίου.

Απάντηση για τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου

Σε απάντηση των δηλώσεων του Κυβερνητικού εκπροσώπου, για το περιεχόμενο της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο του Εκόνομιστ, το γραφείου τύπου του κόμματος αναφέρει:

Η εθνική προσπάθεια για την οποία μιλά η κυβέρνηση δεν μπορεί να είναι συνώνυμη με τη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής και της υποταγής στους δανειστές. Έχουμε δει που έχει οδηγήσει αυτός ο δρόμος τόσο την Ελλάδα, όσο και την Ευρώπη. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να σιωπά μπροστά στα μεγάλα ευρωπαϊκά ζητήματα και να πορεύεται χωρίς κανένα σχέδιο και καμία στρατηγική για την έξοδο από την κρίση και να βρίσκει φωνή μόνο για να αντιπαρατεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ.
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ