2012-07-03 21:10:18
Φωτογραφία για Καρέκλες made by Anna – Δεν τις αποχωρίζεσαι με τίποτε!
Οι σύμβουλοι της Άννας (της φωτοτυπίας) έχουν κολλήσει στην καρέκλα τους και στον σβέρκο του νέου υπουργού ΠαιδείαςΜήπως η εκπαραθύρωση μαζί με την καρέκλα τους θα ήταν μια κάποια λύση;Αγκαλιά με τις καρέκλες οι κολλητοί της Άννας (της φωτοτυπίας), αρνούνται να αποχωρήσουν. Λέτε να υπάρχει «μέλι» ή ανειλημμένες υποχρεώσεις τους εμποδίζουν;Γράφει η Σοφία Τ.

Η Άννα έφυγε, ο στρατός των κομματικών εγκάθετων παραμένει… Γιατί άραγε;

Σε μεγάλες περιπέτειες μπαίνει ο νέος υπουργός παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, καθώς το σύστημα που έκτισε η εκσυγχρονίστρια προκάτοχός του Άννα Διαμαντοπούλου, έχει αγκαλιάσει τις καρέκλες και αρνείται πεισματικά να τις αποχωριστεί.

Ακούω ότι εκτός από τους 3 γενικούς γραμματείς, είναι και οι περιφερειακοί διευθυντές μέσης εκπαίδευσης που σήκωσαν παντιέρα και αρνούνται να παραιτηθούν με το επιχείρημα της συγκυβέρνησης 3 κομμάτων.


Ξεχνούν (ηθελημένα) φυσικά ότι η συγκυβέρνηση 3 κομμάτων, πόρρω απέχει από τη λογική του μονοκομματικού κράτους.

Δηλαδή, δεν γίνεται να συγκυβερνούν 3 και κουμάντο να κάνει ο «στρατός» ενός κόμματος και πιο συγκεκριμένα μιας υπουργού.

Το αστείο είναι ότι οι κολλητοί της Άννας προσβλέπουν στη στήριξη του… Θόδωρου Παπαθεοδώρου, μιας και θεωρούν ότι ο νέος υφυπουργός είναι του κλίματος ΠΑΣΟΚ.

Σωστό, αλλά και πάλι ξεχνούν ηθελημένα ότι βρίσκεται στα μαχαίρια με την κυρία Διαμαντοπούλου, η οποία έφτασε να απειλεί με αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ για την τοποθέτησή του.

Στον χώρο της μέσης εκπαίδευσης, λέγεται ότι ο κ. Αρβανιτόπουλος έχει ένα άσο στο μανίκι του.

Αρκεί να καταλάβει ότι είναι… άσος και να τον χρησιμοποιήσει Υ.Γ.: Όσους διόρισε η Άννα τους επέλεξε με κριτήριο την αγάπη τους για την καρέκλα και το συμφέρον του τόπου(ανέκδοτο αυτό).

Σχόλιο ιστολογίου: Αυτή η επιμονή στην παραμονή τους στην «καρέκλα made by Anna» βάζει σε υποψίες… Λέτε να έχουν αναλάβει να εκτελέσουν κάποιες «υποχρεώσεις» για την καρέκλα που πήραν; Ή απλά θέλουν να ολοκληρώσουν το εθνικό τους έργο προς την Ελληνική Παιδεία;
kostasxan.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ