2012-07-03 23:47:08
Φωτογραφία για Ταχυδρομική υπάλληλος κατηγορείται για ληστεία συναδέλφου της
Ένα μετά το άλλο δένουν τα κομμάτια του παζλ από τις αστυνομικές αρχές και αποκαλύπτονται τα πλοκάμια που υπάρχουν πίσω από τους τέσσερις δράστες που συνελήφθησαν για τη ληστεία σε βάρος ταχυδρομικού υπαλλήλου στην Αγία Κυριακή Παραμυθιάς. Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι η άμεση εμπλοκή που είχε στην υπόθεση ταχυδρομική υπάλληλος που υπηρετεί στο Νομό Θεσπρωτίας.

Σύμφωνα με πηγές, το μεσημέρι της Τρίτης συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας ταχυδρομική υπάλληλος, με 25ετή υπηρεσία ως η ηθική αυτουργός για τη ληστεία σε βάρος ταχυδρομικού υπαλλήλου στην Αγία Κυριακή.

Η ίδια ταχυδρομική υπάλληλος εξυπηρετούσε τα χωριά της Παραμυθιάς και το συγκεκριμένο δρομολόγιο μέχρι πριν έναν περίπου μήνα οπότε και διατάχθηκε ΕΔΕ σε βάρος της λόγω ατασθαλιών που διαπιστώθηκαν στην απόδοση χρημάτων που εισέπραττε από κατοίκους της περιοχής για την εξόφληση λογαριασμών τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στον τόπο του συμβάντος βρέθηκε ένα πιστόλι που αποδείχθηκε ψεύτικο ενώ από τις έρευνες που ακολούθησαν εντοπίστηκαν το ποσό που είχε κλαπεί αλλά και δύο όπλα.

Η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνα σε Γιάννινα και Θεσπρωτία καθώς τα ίδια άτομα φαίνεται να ενέχονται και σε άλλες ληστείες που παρουσιάζουν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ