2012-07-04 11:46:41
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΜΑΝΩΛΑ
Η φωτογραφία του Κώστα Μανωλά με τα ερυθρόλευκα καθώς και η δήλωσή του ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί μπροστά στο λαό του Θρύλου, δείχνουν πως είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική να τιμήσει τον Ολυμπιακό αλλά και θέληση για διάκριση με τους νταμπλούχους Ελλάδας! Κάτι που μπορεί να μη ζούσε ποτε στη Κλάψα που άρχισε το... δικό της παιχνιδάκι!

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr", όλα αυτά τον έβαλαν για τα καλά στο «σημάδι» των οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι μπορεί να... ξεπουλάνε δεξιά και αριστερά αλλά το μόνο τους πρόβλημα είναι ο Μανωλάς... Και αυτό γιατί... έκανε το λάθος να πάει στον Ολυμπιακό! Αυτό είναι το πρόβλημά τους και μάλισα άμεσα κυκλοφόρησε και το πρώτο σύνθημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η τιμημένη κιτρινόμαυρη φανέλα είναι για άντρες Κωστάκη και όχι για στρ...ς. Κωστάκη, Κωστάκη, Κωστάκη τώρα μας πούλησες και έγινες γαυράκι! Σου κάναμε γενέθλια στο σπίτι, σου βγάλαμε και σύνθημα στα χείλη. Ομως εσύ στον γαύρο πήγες τώρα, ρ...ς έγινες για λίγα δώρα!

Κωστάκη, Κωστάκη, Κωστάκη ποτέ σου τώρα δεν θα μοιάσεις στον Σωκράτη. Ούτε στον Φούλη ούτε και στον Δέλλα ούτε στον θείο σου που ήταν και σημαία. Ούτε στον Λύμπε ούτε και στον Μαύρο, αυτοί δεν παίξανε ποτέ τους για τον γαύρο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανακοίνωση ΔΑΟΚ-Π.Ε. Πέλλας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανακοίνωση ΔΑΟΚ-Π.Ε. Πέλλας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ