2012-07-04 11:45:03
Φωτογραφία για Πρόκληση για Σισοκό!
Ένα μεγάλο στοίχημα είναι για τον Ιμπραήμ Σισοκό ο Παναθηναϊκός και γι΄ αυτό τον λόγο είπε αμέσως το «ναι» στο Τριφύλλι, με τον Ιβοριανό άσο να αποθεώνει τον Φερέιρα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης και αμέσως έδειξε το πόσο πολύ ήθελε να βρεθεί στον Παναθηναϊκό, καθώς θα πάρει τις ευκαιρίες που δεν θα είχε φέτος στους «λύκους».

Ο Σισοκό, ο οποίος δεν γνωρίζει Αγγλικά αλλά μιλάει μόνο Γαλλικά, είπε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω ε έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για μένα. Όταν ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον, είπα αμέσως το “ναι”, διότι θέλω πολύ να παίξω στην Ευρώπη και πλέον μου δίνεται αυτή η ευκαιρία. Θέλω να πάμε καλά στα προκριματικά, γιατί όχι να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα ήταν τέλειο, γιατί στη Βόλφσμπουργκ δεν θα είχα αυτή την ευκαιρία».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Ζεσουάλδο Φερέιρα: «Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και αυτό το δείχνουν οι μεγάλες επιτυχίες που είχε έως τώρα στην καριέρα του. Δεν είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που τον συναντώ εδώ».

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βαψομαλλιάς ο Ράιχενμπαχ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βαψομαλλιάς ο Ράιχενμπαχ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ