2012-07-05 12:25:03
Φωτογραφία για Νέο GTS300i F4 - Ομορφότερο GTS!
Κυκλοφόρησε το νέο, πλήρως ανανεωμένο GTS της SYM.   Ένα scooter συνώνυμο της πολυτέλειας, με ξεχωριστή προσωπικότητα. Το νέο GTS είναι κομψότερο αποπνέει περισσότερο δυναμισμό και εντυπωσιάζει με τις μοντέρνες επιφάνειες, τις ελκυστικές γωνίες και τις ευθείες γραμμές .

Κοιτάζοντας το νέο GTS από μπροστά, διαπιστώνεις τη μοναδικότητα της σχεδίασής του. Σε αυτό, πέραν των γραμμών που φανερώνουν τον δυναμισμό και την υψηλή αισθητική του scooter, συμβάλλουν και τα διπλά φώτα ομίχλης που βρίσκονται χαμηλά στην ποδιά. Οι διπλοί μεγάλοι προβολείς πορείας με την αιχμηρή τους σχεδίαση, κάνουν επιβλητικότερη την εμφάνιση του νέου GTS. Tα φώτα ημέρας τύπου LED περνούν σαν “φρύδια” πάνω από τα φώτα πορείας τονίζοντας ακόμη περισσότερο την εξωτερική εμφάνιση, βελτιώνοντας παράλληλα την ορατότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Θυμίζοντας κονσόλα πολυτελούς σπορ αυτοκινήτου, ο ιδιαίτερα όμορφος πίνακας οργάνων, αποτελείται από τέσσερα κλασικά στρογγυλά όργανα αναλογικών ενδείξεων και μία στρογγυλή ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, εντυπωσιάζοντας όχι μόνο στη χρήση αλλά και στην όψη.

Η σχεδίαση του οπίσθιου τμήματος, με περισσότερες αιχμές και ευθείες γραμμές, αναδεικνύει την επιθετική διάθεση του GTS . Το φωτιστικό σώμα, με τα ενσωματωμένα σε αυτό φώτα αλλαγής πορείας και τα φώτα τεχνολογίας LED, έρχεται σαν φυσική συνέχεια των πλαϊνών πλαστικών μερών του scooter, δημιουργώντας μία όμορφη προεξοχή στο άνω άκρο.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ