2021-07-14 04:06:24
Φωτογραφία για Κλέλια Ρένεση: Το ομορφότερο μήνυμα μας στέλνει γυμνή από την θάλασσα (Pic)



Μια φωτογραφία τραβηγμένη πριν δύο χρόνια θέλησε να μοιραστεί μαζί μας η ταλαντούχα αλλά και πανέμορφη Κλέλια Ρένεση θέλοντας να μας μιλήσει για την μητρότητα αλλά και την κακοποίηση.

Στο ποστ είναι με την κορούλα της που τότε γεννήθηκε, στο πρώτο της μπάνιο. Στην λεζάντα που το πλαισιώνει αναφέρει:



«Πριν 2 χρόνια ακριβώς, κρατούσα την 2 μηνών κόρη μου γυμνούλα, ακριβώς όπως την γέννησα κ όπως γεννήθηκα κ εγώ. Την προετοίμαζα να μπει πρώτη φορά στην αγκαλιά της θάλασσας κ να μάθει να θεραπεύεται απ αυτήν. Γυμνές κ οι δυο σε χορό με τα κύματα. Όπως στην κοιλιά της μάνας μας. Όσα αίσχη κ να γίνουν, όσο κ αν η πατριαρχική κοινωνία αρρωσταίνει τις κόρες μας, τόση κ περισσότερη κόντρα θα υψώνουμε εμείς . Για τις αδελφές μας, τις κόρες μας, για τα θηλυκά όλου του κόσμου.

Όχι ανόητε. Το σώμα μας δεν είναι το πεδίο βολής σου, ούτε τόπος εκτόνωσης σου, ούτε καν στη διάθεση σου. Είμαστε αρχέγονα πανίσχυρα όντα μαγικά, με εντολές πανάρχαιες κ γνώσεις μυστικές. Γεννάμε τη ζωή κ την θεριεύουμε , κρατάμε το σύμπαν στη θέση του, γεμίζουμε την πλάση με αγάπη κ φροντίδα.

Αν σε ένα γυναίκειο κορμί, εσύ βλέπεις μόνο το σκεύος ηδονής σου κ όχι το μεγαλείο του, είσαι ανάπηρος σε όλα τα τερεν, κ τσάμπα σου δόθηκε το δώρο της ηδονής. Δεν θα φοβίσετε τις γυναίκες να πλάσουν τον κόσμο που ονειρεύτηκαν. Δεν θα μειώσετε ούτε πόντο το μεγαλείο μας κ την αποστολή μας.

Είμαστε γυναίκες, είμαστε ελεύθερες, είμαστε οι μανάδες οι γιαγιάδες κ οι προγιαγιάδες σας κ όποιο τσογλάνι ασελγεί πάνω μας θα το φάει το μαύρο σκότος. Καμία μόνη, καμία μόνη, ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ»



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi)


doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ