2012-07-05 13:42:46
Φωτογραφία για Σύριος κλέφτης με αδυναμία στα Smart  στο Βόλο...Τον έπιασε η αστυνομία και τον άφησε ελεύθερο το δικαστήριο..
Με ιδιαίτερη, όπως αποδείχθηκε, αδυναμία στα αυτοκίνητα μάρκας Mercedes Smart άνοιγε τα οχήματα αδειάζοντάς τα από χρηματικά ποσά, τσάντες και μικροαντικείμενα 37χρονος αλλοδαπός, ο οποίος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω τις πρώτες πρωινές ώρες προχθές από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου την ώρα που άνοιγε το έβδομο κατά σειρά Ι.Χ. σε χρονικό διάστημα τριών ημερών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βάσω Σαμακοβλή

Δεν εξηγείται διαφορετικά, αφού στο σύνολό τους τα σταθμευμένα σε κεντρικούς δρόμους του Βόλου και της Ν. Ιωνίας αυτοκίνητα τα οποία παραβίασε ήταν αποκλειστικά και μόνο Mercedes Smart.

Ξημερώματα της Τρίτης αστυνομικοί τον έπιασαν την ώρα που ήταν μέσα σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 44χρονης και αφαιρούσε τα προσωπικά της αντικείμενα. Ο 37χρονος υπήκοος Συρίας με τα κλοπιμαία στα χέρια συνελήφθη και από την προανάκριση στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου προέκυψε ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο πίσω από άλλες έξι ακόμη κλοπές επιβατικών αυτοκινήτων.


Από το εσωτερικό των αυτοκινήτων δεν άφηνε πίσω του το παραμικρό. Εκτός από τα μικροποσά κυρίως σε κέρματα, αφαιρούσε τσάντες με προσωπικά έγγραφα, γυαλιά ηλίου ενηλίκων και παιδικά, τα σταυρουδάκια ή άλλα μικροαντικείμενα που ήταν κρεμασμένα στον καθρέφτη του οδηγού, κλειδιά κατοικιών, φιάλες με λάδια αυτοκινήτου. Μέχρι και μία διακοσμητική κόκκινη γόβα πήρε από αυτοκίνητο γυναίκας, ενώ από άλλο αυτοκίνητο αφαίρεσε μαζί με τα υπόλοιπα και όλο τον εξοπλισμό ψαρέματος.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα που βρέθηκαν στα χέρια του στην έβδομη κατά σειρά κλοπή κατασχέθηκαν κι αποδόθηκαν στη νόμιμη κάτοχό τους, ενώ κατασχέθηκε κι ένα μεταλλικό διαρρηκτικό εργαλείο το οποίο χρησιμοποίησε για τη διάρρηξη του οχήματος.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο υπήκοος Συρίας κατά το χρονικό διάστημα από νυχτερινές ώρες από 29 προς 30 Ιουνίου έως και προχθές είχε διαπράξει άλλες έξι κλοπές σε Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα στις περιοχές του Βόλου και της Νέας Ιωνίας, από τα οποία είχε αφαιρέσει συνολικά χρηματικό ποσό 150 ευρώ και διάφορα μικροαντικείμενα.

Ποινή φυλάκισης

Χθες με τις κατηγορίες της κλοπής κατ’ εξακολούθηση και της παράνομης παραμονής του στη χώρα ο 37χρονος Σύριος δικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Το δικαστήριο επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 13 μηνών με τριετή αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος.

Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

Το θέμα μας το έστειλε η ιδιοκτήτης του ενός αυτοκινήτου απ αυτά που "άνοιξε" ο δράστης..Δείτε τι λέει ο ίδιος..

Αυτή είναι η δικιά μου περιπέτεια Παραλίγο να είχαμε 8 κλεμμένα αυτοκίνητα στο βόλο. Ο Σύριος αυτός που πιάστηκε από την ασφάλεια. Την δεύτερα προς τρίτη στις 2 την νύχτα πήγε να κλέψει τα πράγματα μέσα απο το αυτοκίνητο μου όχι ότι είχα τίποτα σπουδαίο μέσα αλλα πήγε να με κλέψει κατά τύχη εγώ επειδή μυριζε κάτι από έξω έλεγα να βγω να δω τι είναι και εκείνη την στιγμή κατά κακή τύχη τον είδα εγώ να προσπαθεί να κλέψει το αυτοκίνητο και μόλις του είπα τσακίσου και εξαφανίσου από εκει το έβαλε στα ποδια ντύθηκα εγώ και κατέβηκα να τον βρω και να τον πιάσω η να τον πλακώσω στο ξύλο ειδοποίησα την αστυνομία εξυπηρετικότατη η αστυνομία ειπε θα στείλουμε περιπολικά ασφάλεια να παρακολουθεί την περιοχή όντως οι άνθρωποι περάσανε 5 - 6 φορές σήμερα πήρα την ασφάλεια για να τους πω οτι υπήρχαν δακτυλικά αποτυπώματα του συριου πανω στο τζαμι μου αλλα δεν χρειάστηκε μου είπαν ότι το πιάσανε και ο μάγκας αυτός είχε λατρεία στα smart for two εκείνο το βραδύ ειχε κλέψει αλλα δυο αλλα δυο πριν τον πιάσουν.

Και μετά από όλα αυτά ο κύριος είναι ελεύθερος ωραία χώρα είμαστε παρότι πιάστηκε μέσα στο αυτοκίνητο να κλέβει βρήκαν τα κλοπιμαία και τώρα είναι πάλι έξω να συνεχίσει να ταλαιπωρεί κόσμο.

ΑΝΓΝΩΣΤΗΣ
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μα είναι δυνατόν;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μα είναι δυνατόν;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ