2012-07-05 13:41:03
Φωτογραφία για Χωρίς Κολυμβητήρια κινδυνεύει να μείνει η Κρήτη!
Κραυγή αγωνίας από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, η οποία προειδοποιεί πως το τέλος των Κολυμβητηρίων της Κρήτης είναι κοντά, αφήνοντας χιλιάδες μικρούς και μεγάλους χωρίς το αγαπημένο τους άθλημα!

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Κριτσωτάκης Η τραγική κατάσταση, στην οποία έχουν περιέλθει οι κολυμβητικές εγκαταστάσεις του Ηρακλείου και των Χανίων, οδηγούν σε αδιέξοδο. Κι αν μέχρι σήμερα, άλλα κολυμβητήρια λειτουργούν και άλλα όχι, οφείλεται στην ιδιωτική πρωτοβουλία και όχι στη συνδρομή και τη στήριξη της Πολιτείας.

Όπως επισημαίνουν μέσα από επιστολή της προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη, τα μέλη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας το μέλλον των Κολυμβητηρίων είναι εξαιρετικά δυσοίωνο, αφού η τρέχουσα χρονιά "γονάτισε" τους πολίτες που προσέφεραν από την τσέπη τους χρήματα για τη λειτουργία των πισινών!

"Δεν νομίζουμε όμως ότι για δεύτερη χρονιά θα μπορέσουν να ξανακάνουν το ίδιο
. Δε θα μπορέσουν φιατί και οι γονείς θα αδυνατούν αν συνεχίζουν να πληρώνουν μια και η οικονομικη κρίση έχει χτυπήσει τις ελληνικές οικογένειες". αναφέρουν στην επιστολή προς τον κ. Ιωαννίδη και συνεχίζουν λέγοντας: "Για αυτό πιστεύουμε ότι και εσείς μαζί με εμάς, θα φροντίσετε να κρατηθεί η πισίνα του Ηρακλείου ανοικτή, να μαζέψει ξανά τα παιδιά του Ηρακλείου και των όμορων δήμων, με χαμηλές εισφορές, στο κολύμπι που αγαπούν". Ενώ για την πισίνα των Χανίων λένε: " Η πισίνα των Χανίωνξ παρέμεινε κλειστή από τον Αύγουστο του 2011 ως τον Απρίλιο του 2012. Οι προπονήσεις του ΝΟ Χναίων γίνονταν στην 25αρα πισίνα που υπάρχει στο ΕΑΚ Χανίων, με τη συνδρομή στο πετρέλαιο από τη ΝΟ Χανίων και το Δήμο Χανίων. Οι χιλιομετρικές αποστάσεις Χανιά - Ηράκλειο είναι μεγάλες, για αυτό θεωρούμε ότι και η πισίνα των Χανίων πρέπει να παραμείνει ανοικτή για τη Δυτική Κρήτη

Έτσι αν δε γίνει κάτι από την πλευρά της Πολιτείας, τα Κολυμβητήρια - είναι βέβαιο - ότι θα κλείσουν και αυτή τη φορά οριστικά!

Αυτό είναι το έγγραφο που έστειλε η ΚΟΕ στο Υπουργείο Αθλητισμού.
creteplus.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ