2012-07-05 22:30:58
Φωτογραφία για «ΠΑΣΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑ!»
Γρήγορη ανάπτυξη ζητάει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ όπως έδειξε στις δύο πρώτες προπονήσεις του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε πάσες με τη μία και με ακρίβεια χωρίς παραπανίσιες ενέργειες, ασκήσεις με μπάλα και πάσες με τη μία!

Αυτός προφανώς θα είναι ο τρόπος ανάπτυξης των ερυθρόλευκων τη νέα σεζόν, τρόπος που δεν είναι και πολύ διαφορετικός από αυτό που χρησιμοποιούσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Πάσες με τη μία και με ακρίβεια, χωρίς βιασύνη και επιπολαιότητες. Η γρήγορη ανάπτυξη είναι βασικό στοιχείο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει οι παίκτες του να αφομοιώσουν αυτά που τους δείχνει στην προπόνηση όσο πιο γρήγορα και όσο πιο σωστά γίνεται, προκειμένου να μην «κολλάει» η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και να «σκάει» τον αντίπαλο, ο οποίος θα κυνηγάει για να κλέψει τη μπάλα.

Ο Ζαρντίμ δουλεύει πολύ και είναι λάτρης της πειθαρχίας, αξιώνοντας από τους παίκτες του να κάνουν οτι τους ζητάει και μάλιστα με μεγάλη ακρίβεια. «Πάσα με τη μία», είναι η βασική εντολή του Πορτογάλου και αυτός θα είναι ο βασικός άξονας των προπονήσεων του Θρύλου στο Άχενκιρχ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ