2012-07-06 09:45:05
Φωτογραφία για Κρατάει και Κουίνσι
Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη τέσσερις μεταγραφές, σήμερα θα γίνει η πέμπτη και μέσα σε όλα φαίνεται πως θα κρατήσει και τον Κουίνσι Οβούσου ανεβάζοντας την προσφορά του.

Οι πράσινοι έχουν ήδη συμφωνήσει με τους Κώστα Μπαρμπαρούση, Αντρέ Πίντο, Πάπε Σο, Ιμπραϊμ Σισόκο, ενώ σήμερα θα έρθει στην Αθήνα και η πέμπτη μεταγραφή του τριφυλλιού. Ομως, ο Παναθηναϊκός κρατάει και παίκτες που έχουν ολοκληρώσει το συμβόλαιο τους και τον δανεισμό τους με την ομάδα.

Ο Νίκος Σπυρόπουλος φέρεται να συμφώνησε για ανανέωση τριών ετών και σήμερα θα απαντήσει και ο Κουίνσι Οβούσου στη νέα προσφορά του Παναθηναϊκού. Τόσο οι πράσινοι, όσο και ο Γκανέζος έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να συνεχίσουν μαζί.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας είχε συνομιλία με τον μάνατζερ του Αφρικανού, Λίαμ Κάντερερ ξεκαθαρίζοντας του πως ο Κουίνσι πρέπει να παραμείνει στην Παιανία αφού είναι επιθυμία του προπονητή.

Το τριφύλλι ανέβασε την προσφορά του προς τον Κουίνσι, δίνοντας 500.000 ευρώ το χρόνο και προσθέτοντας μπόνους στόχων και επιδόσεων που φτάνουν τις 100.000 ευρώ. Πάντως, ο Παναθηναϊκός ενδέχεται να ανεβάσει λίγο ακόμα την προσφορά του, ώστε ο 25χρονος άσος να πει το πολυπόθητο ναι, αλλά και η Αλ Σαντ, στην οποία ανήκει ο παίκτης.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ