2012-07-06 11:20:59
Φωτογραφία για ΣΑΠΟΥΝΑΡΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝ... ΦΥΓΕΙ Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ
Η περίπτωση του Σαπουνάρου της Πόρτο είναι ενδιαφέρουσα, ωστόσο στον Ολυμπιακό τη θεωρούν απλώς μια εναλλακτική λύση σε περίπτωση που φτάσει στην ΠΑΕ κάποια εξαιρετική πρόταση για τον Βασίλη Τοροσίδη.

Βέβαια η αναμονή σε τέτοιες περιπτώσεις είναι... δίκοπο μαχαίρι, από τη στιγμή που για τον 28χρονο Ρουμάνο ο οποίος έχει προταθεί στους ερυθρόλευκους, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, τόσο η Λάτσιο όσο και η Ραπίντ Βουκουρεστίου, ομάδα από την οποία είχε μεταγραφεί στην Πόρτο το 2008.

Πάντως, τον Σαπουνάρου, που αγωνίζεται εξίσου καλά τόσο ως δεξιός μπακ όσο και ως κεντρικός αμυντικός (με τα 187 εκατοστά του ύψους του να τον βοηθάνε), τον γνωρίζει πολύ καλά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και σίγουρα δεν θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο απόκτησής του αν ...ξέμενε από δεξί μπακ λόγω Τοροσίδη. Άλλωστε, για τον αρχηγό τηων ερυθρόλευκων ηχούν αρκετές ευρωπαϊκές "σειρήνες" και δεν είναι καθόλου απίθανο να αποχωρήσει.

Το σίγουρο είναι πως στην Πορτογαλία θεωρούν πως ο Σαπουνάρου θα αποτελέσει από φέτος παρελθόν για την Πόρτο και πως δεν πρόκειται να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2013.

Ο Σαπουνάρου, μετά την εξαιρετική σεζόν 2010-11, κατά την οποία ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην αρμάδα του Βίλας Μπόας που σάρωνε σε Πορτογαλία και Ευρώπη, πέρυσι δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής και ο πρόεδρος Πίντο ντα Κόστα κρίνει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για την πώλησή του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ