2012-07-06 12:35:03
Φωτογραφία για Νέο GTS300i F4 - Πλουσιότερο GTS!
Κυκλοφόρησε το νέο, πλήρως ανανεωμένο GTS της SYM. Η εργονομία και η πολυτέλεια, αποτελούν φιλοσοφία σχεδίασης για το GTS.

Κατά συνέπεια, χαρακτηριστικά όπως η άνεση και η λειτουργικότητα δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν από το νέο μοντέλο.

Η SYM κατασκεύασε μία νέα σέλα που ακολουθεί σχεδιαστικά τις αθλητικές γραμμές του νέου GTS. Η νέα σέλα του GTS προσφέρει μεγαλύτερη άνεση σε αναβάτη και συνεπιβάτη. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο διαφορετικά στυλ οδήγησης. Είτε πιο δυναμικά, οδηγώντας σε κάθετη θέση και τοποθετώντας τα πόδια του στο οριζόντιο πάτωμα του οχήματος , είτε να διαλέξει μία πιο αναπαυτική θέση οδήγησης απλώνοντας τα πόδια του, στο μπροστινό τμήμα της εσωτερικής ποδιάς, σε πλάγια θέση.

Η δυναμική και μοντέρνα εμφάνιση του νέου GTS , συνδυάζεται με τη βελτιωμένη αεροδυναμική του σχεδίαση. Το εμπρόσθιο τμήμα είναι πιο στενό και κομψό μειώνοντας τις αεροδυναμικές αντιστάσεις. Επιπλέον, ο ψηλός ανεμοθώρακας (ζελατίνα), με ένα πρωτότυπο σχήμα αεροδυναμικής σχεδίασης που πλαταίνει ανεβαίνοντας, διώχνει τον αέρα πάνω από το κράνος, δίνοντας στον οδηγό την απόλαυση να ταξιδεύει με άνεση.


Οι νέοι αναδιπλούμενοι καθρέπτες, προσφέρουν ευρύ οπτικό πεδίο. Πάνω τους, έχουν ενσωματωθεί τα φώτα αλλαγής πορείας (φλας) τεχνολογίας LED, προσδίδοντας μοναδική αίσθηση πολυτέλειας στο GTS.

Ακόμη μία νέα προσθήκη αποτελεί και ο αισθητήρας φώτων, που ανιχνεύει το φως του περιβάλλοντος και ενεργοποιεί αυτόματα τα φώτα πορείας και τα μεσαία φώτα, όταν σκοτεινιάζει ή κατά την είσοδο σε σκοτεινό τούνελ.

Απολαύστε περισσότερο GTS, στο www.moreGTS.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ