2012-07-06 12:34:21
Φωτογραφία για Με ηθικό ακμαιότατο μετά την εκπληκτική νίκη στη Valencia η Ferrari βρίσκεται στο Silverstone, την πίστα όπου το 1951 σημείωσε την παρθενική της νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, με στόχο να διατηρήσει το μομέντουμ και να επαναλάβει την περσινή της επιτυχία.
Με ηθικό ακμαιότατο μετά την εκπληκτική νίκη στη Valencia η Ferrari βρίσκεται στο Silverstone, την πίστα όπου το 1951 σημείωσε την παρθενική της νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, με στόχο να διατηρήσει το μομέντουμ και να επαναλάβει την περσινή της επιτυχία.

Θυμίζουμε ότι το 2011, ο Fernando Alonso σημείωσε την μοναδική νίκη της Scuderia μέσα στη χρονιά, έπειτα από εξαιρετικό αγώνα.

Ο Ισπανός που οδηγεί την κούρσα του Πρωταθλήματος με 111 βαθμούς δηλώνει έτοιμος για την πρόκληση και αισιοδοξεί πως θα μπορέσει να παλέψει για τη νίκη μιας και όπως λέει τα χαρακτηριστικά της πίστας ταιριάζουν στο ιταλικό μονοθέσιο.

«Στο Silverstone τα πράγματα θα είναι λίγο καλύτερα για εμάς καθώς το μονοθέσιό μας φαίνεται πως θα βολευτεί περισσότερο. Στις στροφές υψηλής ταχύτητας φαίνεται πως αποδίδει πολύ καλά, οπότε ελπίζω ο Felipe κι εγώ να έχουμε ένα καλό 3ήμερο. Οι καιρικές συνθήκες φυσικά θα παίξουν σημαντικό ρόλο καθώς όλα μπορεί να συμβούν. Οι προβλέψεις μιλούν για πολλή βροχή, οπότε πρέπει να προετοιμαστούμε για τα πάντα. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια απροβλημάτιστη διαδικασία κατατακτηρίων ελπίζοντας πως το μονοθέσιο θα αποδώσει καλά και στον αγώνα», είπε χαρακτηριστικά ο 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο οποίος μετράει 2 νίκες στο Silverstone, μία με τη Ferrari πέρσι (2011) και μία με τη Renault το 2006.

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ