2012-07-06 13:23:54
Φωτογραφία για «Δεν θέλω να είμαι εναλλακτική λύση»
Ιδιαίτερα φιλόδοξος ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος τόνισε πώς στόχος του δεν είναι να καθιερωθεί ως εναλλακτική λύση αλλά να παίζει στην ενδεκάδα: «"Κάθε παίκτης το πιστεύει αυτό μέσα του. Είτε είναι μικρός είτε είναι μεγάλος. Δεν αρκείται στο να είναι εναλλακτική λύση, όλοι βλέπουν 11άδα ".

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Δώνη: "Ο κ. Δώνης έχει τη δική του φιλοσοφία. Προσπαθεί να μας περάσει το δικό του τρόπο παιχνιδιού. Και στο σύστημα και στα πρόσωπα, προσπαθεί να περάσει αυτό που θέλει. Ο κάθε προπονητής έχει ασφαλώς τη δική του νοοτροπία".

Για το ότι υπάρχουν στην ομάδα πολλοί νεαροί παίκτες: "Νομίζω ότι σταδιακά που θα μπαίνουν νέοι παίκτες στην ομάδα, μαζί με τους έμπειρους, το "πάντρεμα" αυτό θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα".

Για τη φετινή προετοιμασία ανέφερε:"Είναι η τρίτη μου προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ. Από την πρώτη με τον κύριο Σάντος που ήμουν και τρία χρόνια μικρότερος και πέρσι, προσπαθούμε όλα τα παιδιά να είμαστε όσο πιο δυνατοί μπορούμε αλλά και να δείξουμε στον προπονητή ότι αξίζουμε που είμαστε εδώ".


Σε ερώτηση αν πιστεύει πως έδωσε κίνητρο στους νέους η δική του παρουσία και του Σταφυλίδη, απάντησε: "Αποτελεί ένα κίνητρο για όλους τους μικρούς γιατί και αυρτοί περιμένουν να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους".

Για την περίοδο που δόθηκε δανεικός, δήλωσε: "Με βοήθησε πάρα πολύ η εποχή που πήγα δανεικός. Το επίπεδο της 2ης ομάδας με αυτό της Γ' εθνικής είναι διαφορετικό και για αυτό ο δανεισμός με βοήθησε πολύ".

Όσο για τους στόχους της ομάδας: "Κάθε χρόνο ο ΠΑΟΚ κοιτάζει να κάνει πρωταθλητισμό. Είτε στην Ευρώπη είτε στο Πρωτάθλημα, κοιτάμε να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται".

Για την παρουσία των Γκαρσία, Λίνο, στην ομάδα σχολίασε: "Για μάς, παίκτες όπως ο Γκαρσία και ο Λίνο, είναι πρότυπα. Προσπαθούμε και εμείς από την πλευρά μας να κάνουμε το καλύτερο για να φτάσουμε στο επίπεδό τους".
;
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ