2012-07-06 15:02:11
Φωτογραφία για Ξεκινάει η ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ
Σωθήκαμε!!!

«Ξεκινάμε σήμερα από εδώ την ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο πρόεδρος του Κινήματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την έναρξη της ομιλίας του στη Συνδιάσκεψη του κόμματος Αναφερόμενος στο πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα, ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι «το μικρό αλλά ανθεκτικό ποσοστό του ΠΑΣΟΚ δεν είναι αυτό που απέμεινε από τα πλειοψηφικά ποσοστά παλαιών αναμετρήσεων αλλά η μαγιά από την οποία ξεκινά η ανασύσταση της παράταξης».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «σήμερα ξεκινάμε την υπέρβαση, που είναι τώρα αναγκαία» και επεσήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ πάντα υπηρέτησε το εθνικό συμφέρον, αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη. Παράλληλα, τόνισε ότι «είμαστε υπερήφανοι για το όνομα και τα σύμβολά μας».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι «η Ελλάδα που εμείς ονειρευόμαστε είναι η Αυτοδύναμη Ελλάδα» και υπογράμμισε ότι το μέλλον της Ευρώπης είναι ταυτισμένο με το μέλλον της Σοσιαλδημοκρατίας και το αντίστροφο.

Στη Συνδιάσκεψη δε λαμβάνει μέρος ο πρώην πρόδερος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, καθώς θα πραγματοποιήσει ομιλία εκτός Αθηνών.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ