2012-07-06 15:40:04
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ!
Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός ο οποίος κατέκτησε πέρυσι την Ευρωλίγκα ανέβασε κατά πολύ τον πήχη και άπαντες περιμένουν να έχει και συνέχεια. Ωστόσο ο όμιλος στον οποίο "έπεσαν" οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι αρκετά δύσκολος.

Βέβαια ο Ολυμπιακός δεν έχει στον όμιλό του κάποιο «μεγαθήριο» τύπου… ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς στον όμιλό του έτυχε η πιο βατή ομάδα από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, ωστόσο οι Εφές Αναντόλου και Αρμάνι Τζινς Μιλάνο αναμένεται να είναι εξαιρετικά δύσκολες ομάδες.

Σε δημοσίευμά του το "onsports.gr", παρουσιάζει τους αντιπάλους του Θρύλου στον 3ο όμιλο της φετινής Ευρωλίγκας και σας το μεταφέρουμε αναλυτικά:

Ας ξεκινήσουμε όμως από την Κάχα Λαμποράλ, που μπορεί να μην είναι φόβητρο, αλλά είναι μία σταθερή δύναμη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θέλει να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο ενόψει της επόμενης σεζόν, ωστόσο μέχρι στιγμής η ισπανική ομάδα δεν έχει πρωταγωνιστήσει στο μεταγραφικό παζάρι. Βέβαια υπάρχει ακόμα δρόμος και δεν αποκλείεται να δυναμώσει αρκετά. Μέχρι στιγμής πάντως δεν μπορούμε να πούμε πως θα είναι η μεγάλη αντίπαλος του Ολυμπιακού για την πρώτα θέση.


Αντίθετα η Εφές Αναντόλου ενδεχομένως να γίνει η βασική αντίπαλος του Ολυμπιακού για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης του ομίλου. Οι Τούρκοι ρίχνουν πολλά λεφτά φέτος το καλοκαίρι και η περσινή αποτυχία έχει πεισμώσει τους ανθρώπους του συλλόγου, που θέλουν να δουν την ομάδα τους στην κορυφή της Ευρώπης. Η Εφές θέλει να μπει δυνατά φέτος στην Ευρωλίγκα. Μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει ή αν θα έχει την ίδια κατάληξη με πέρυσι.

Η Ζαλγκίρις μπορεί να παραμένει μία σταθερή δύναμη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ωστόσο δεν θα μπορούσε να αποτελέσει φόβητρο για τον Ολυμπιακό. Ενδεχομένως η ομάδα από τη Λιθουανία παλέψει για την προτελευταία θέση του ομίλου με την Τσεντέβιτα, ωστόσο στο μπάσκετ ποτέ δεν μπορεί να αποκλείσει κάποιος κάποια ομάδα πριν… κατέβει στο παρκέ. Οπότε ίδωμεν Πέρυσι είχε τη δικαιολογία του ότι ήταν μία νέα ομάδα. Φέτος η Αρμάνι Μιλάνο είναι καταδικασμένη να πετύχει. Για ακόμη ένα καλοκαίρι οι ιταλοί έχουν διάθεση να ρίξουν λεφτά και να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο, έχοντας παράλληλα τον Σέρτζιο Σκαριόλο στην άκρη του πάγκου. Ο έμπειρος τεχνικός είναι αποφασισμένος να κάνει μία καλή πορεία με την Αρμάνι Μιλάνο, καθώς οι στόχοι ου συλλόγου είναι υψηλοί.

Τέλος η Τσεντεβίτα, θεωρείται μία από τις πιο αδύναμες ομάδες του θεσμού φέτος. Στον Ολυμπιακό όμως δεν μπορούν να διαγράψουν κανέναν αντίπαλο, καθώς δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να πέσουν θύμα δυσάρεστης έκπληξης. Σίγουρα οι άνθρωποι της Τσεντέβιτα θέλουν να κάνουν μία καλή πορεία και να δείχνουν ανταγωνιστικότητα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ