2012-07-06 16:40:07
Φωτογραφία για Χαροπαλεύει 6χρονος ποδηλάτης, θύμα ασυνείδητου
Μάχη με το θάνατο δίνει ένα 6χρονο αγόρι στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του σε μια γειτονιά της Αλεξανδρούπολης από το φορτηγό ενός ασυνείδητου που το εγκατέλειψε αιμόφυρτο και εξαφανίστηκε!

Το άτυχο παιδάκι έκανε ποδήλατο όταν, τη στιγμή που προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο, ένα διερχόμενο φορτηγό το παρέσυρε και το έριξε αιμόφυρτο στο οδόστρωμα μπροστά στα μάτια της γιαγιάς του! Όμως, αντί να σταματήσει για να βοηθήσει το ανήλικο θύμα του, ο οδηγός του φορτηγού πάτησε γκάζι και έφυγε από το σημείο του ατυχήματος!

Το 6χρονο παιδί μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη ήπατος και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χειρουργήθηκε. Όμως, επειδή το νοσοκομείο δεν διαθέτει εντατική μονάδα παιδιατρικής, διακομίστηκε στη Θεσσαλονίκη. Η κατάστασή του θεωρείται εξαιρετικά σοβαρή και τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για τη ζωή του. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί στην Αλεξανδρούπολη δίνουν τον δικό τους αγώνα για να εντοπίσουν τον απάνθρωπο οδηγό.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ