2024-06-20 10:20:02
Φωτογραφία για Μαίρη Συνατσάκη για Λύτρα – Κουτσελίνη: «Είμαστε με το θύμα, τελεία, δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη»
Η Μαίρη Συνατσάκη παραχώρησε δηλώσεις στα παρασκήνια των Mad Vma και μίλησε για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες από τη Ζήνα Κουτσελίνη, προκαλώντας αντιδράσεις.

«Νιώθω ότι εντελώς λάθος ο τόπος για αυτή την κουβέντα. Είμαστε πολύ στραφταλιζέ εδώ για να σχολιάσουμε την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, που είναι κάτι πολύ σκοτεινό και απασχολεί ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, η έμφυλη βία, εννοώ. Θα προτιμούσα σε αυτές τις περιπτώσεις να είμαστε όλοι με την πλευρά του θύματος, χωρίς κανένα αλλά… Γιατί ό,τι πούμε μετά το αλλά, ακυρώνει ό,τι έχει ειπωθεί νωρίτερα. Είμαστε με το θύμα αλλά είναι “πολύ στεναχωρημένος ο συγκεκριμένος” δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη όταν ρωτήθηκε για την τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη.

«Νομίζω ότι δίνει εντελώς λάθος μήνυμα στην κοινωνία, γενικά τέτοιες δηλώσεις. Δεν το προσωποποιώ. Έχω ακούσει και από άλλους ανθρώπους της τηλεόρασης αυτές τις μέρες πράγματα που έχουν ένα αλλά και θα ήθελα να μην υπάρχει κανένα αλλά. Είμαστε με το θύμα. Τελεία. Δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη» σημείωσε η Μαίρη Συνατσάκη.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ