2012-07-06 21:17:32
Φωτογραφία για Τίμησαν τον αριστούχο τυφλό μαθητή
Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστου Κορδώνη, συναντήθηκε στο γραφείο του, με τον τυφλό μαθητή του Λυκείου Παμφίλων, Στρατή Εγγλέζο, ο οποίος αρίστευσε, παίρνοντας βαθμό 20 σε όλα τα μαθήματα και εισάγεται σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της χώρας.

Τον Στρατή, συνόδευαν οι γονείς του, Βασίλης & Ταξιαρχούλα Εγγλέζου, καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παμφίλων, Βαγγέλης Λυκαρδόπουλος.

Ο κ. Βουνάτσος, συνεχάρη θερμά το νεαρό συνδημότη μας για την σπουδαία αριστεία του, αλλά και τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του Λυκείου Παμφίλων και την ερχόμενη εβδομάδα, στη συνεδρίαση της 11ης Ιουλίου 2012, του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου, εισηγείται πρόταση να βραβευτεί ο Στρατής Εγγλέζος, από το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς επίσης και να υποστηριχθεί η υποψηφιότητά του για βράβευση από την Ακαδημία Αθηνών, για την επιτυχία του, ενόψει και της ιδιότητάς του ως Α.Μ.Ε.Α.

Τόσο ο Στρατής Εγγλέζος, όσο και οι γονείς του ευχαρίστησαν το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την πρωτοβουλία του, θα παραστούν δε για να παραλάβουν την τιμητική διάκριση που θα τους απονείμει το Δημοτικό Συμβούλιο Λέσβου.

lesvosnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ