2012-07-07 01:46:03
Φωτογραφία για Πέντε τόνοι βιολογικής πατάτας σε απόρους και σε ιδρύματα
Πέντε τόνοι πατάτας και μάλιστα βιολογικής καλλιέργειας, που παρήγαγε η Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας στα κτήματα της μόνης Αγ. Νικόλαου Σίντζας στο Λεωνίδιο, θα διατεθούν στα ιδρύματα, την ευθύνη λειτουργίας των οποίων... έχει η Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας και σε οικονομικά αδύναμους και άπορους πολίτες, μέσω των φιλανθρωπικών δομών της Μητρόπολης.

Με εντολή του μητροπολίτη Μαντινείας κ. Αλεξάνδρου, στα μέσα του περασμένου Μαρτίου, φυτεύτηκαν σε κτήμα του μοναστηριού Αγίου Νικολάου Σίντζας, στο Λεωνίδιο, πέντε στρέμματα με πατάτα.

Οι πατάτες καλλιεργήθηκαν βιολογικά και χθες, ιερείς από την Τρίπολη, το Άστρος, το Λεωνίδιο, καθώς και εθελοντές πολίτες από την περιοχή, έκαναν τη συγκομιδή, συγκεντρώνοντας περισσότερους από πέντε τόνους.

Οι πατάτες που συγκεντρώθηκαν, όπως επισημαίνεται από τη Μητρόπολη, θα διανεμηθούν στα Ιδρύματά της, στα γηροκομεία, τον Οίκο Τυφλών Τριπόλεως, τις Ιερές Μονές και μέσω των φιλανθρωπικών προγραμμάτων της Μητρόπολης, τόσο στο Λεωνίδιο, όσο και στην Τρίπολη, για να προσφερθούν στους οικονομικά αδύναμους κι αναξιοπαθούντες.
pelop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ