2012-07-07 08:12:10
Φωτογραφία για Καταδίωξη στην Πάτρα: «Τσάκωσαν» δύο άτομα με 84 κιλά χασίς
Στα χέρια της Αστυνομίας έπειτα από καταδίωξη έπεσαν δύο άτομα στην Πάτρα, τα οποία είχαν στην κατοχή τους 54 κιλά χασίς.

Πρόκειται για δύο 23χρονους, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η ποσότητα των ναρκωτικών θα μεταφερόταν στην Αθήνα, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητούνται δύο ακόμη άτομα.

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν σχετικά με τη μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στην Αθήνα εντόπισαν στο 99ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων έναν 23χρονο Αλβανό να κινείται με μηχανή, με κατεύθυνση προς Αντίρριο. Ο αλλοδαπός νεαρός είχε τον ρόλο προπομπού σε αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο άλλοι 23χρονοι και ακολουθούσε σε απόσταση.

Όταν οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό της μηχανής για να σταματήσει, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Ωστόσο, η τύχη φαίνεται πως δεν ήταν με τους άλλους δύο δράστες, οι οποίοι προσπάθησαν να κρυφτούν από τους άνδρες της Αστυνομίας. Οι αστυνομικοί τούς εντόπισαν σε χώρο στάθμευσης της Εθνικής Οδού, στο χωριό Στάνος Αμφιλοχίας.


Τη στιγμή που οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους πλησιάσουν για να τους ελέγξουν, ο οδηγός του αυτοκινήτου έφυγε από τον χώρο στάθμευσης, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα και κατευθύνθηκε προς την περιοχή του Αντιρρίου. Ακολούθησε καταδίωξη στην Εθνική Οδό και τελικά το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει σε αλλοδαπό άγνωστης υπηκοότητας, οι αστυνομικοί βρήκαν την ποσότητα των ναρκωτικών, συσκευασμένη σε 75 δέματα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ