2012-07-07 10:15:02
Φωτογραφία για Τελειώνει του Πρίντεζη
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να τελειώσει, είτε θετικά είτε αρνητικά, η υπόθεση του Γιώργου Πρίντεζη που είναι από τις προτεραιότητες των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Ναι μεν δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το θέμα του προπονητή, στον Ολυμπιακό ωστόσο υπάρχει έντονη κινητικότητα για την περίπτωση του Γιώργου Πρίντεζη. Ο Έλληνας φόργουορντ έχει ξεκαθαρίσει ότι προτεραιότητα για τον ίδιο αποτελεί το ΝΒΑ, από την στιγμή όμως που οι Νικς δεν κάνουν κάποια επίσημη κίνηση, είναι πιθανό να μην τους περιμένει για πολύ καιρό ακόμα.

Από την άλλη ο Πρίντεζης φέρεται να έχει πρόταση από την Τουρκία -πιθανότατα από τη Φενερμπαχτσέ- η οποία οικονομικά είναι καλύτερη από εκείνη του Ολυμπιακού. Στον Πειραιά έχουν καταθέσει την δικιά τους προσφορά, θέλουν πολύ να κρατήσουν τον παίκτη στο ρόστερ τους αλλά ο τελευταίος λόγος ανήκει στον ίδιο τον Πρίντεζη.

Ο τελευταίος έχει ακόμα 4-5 προτάσεις από Ευρωπαϊκούς συλλόγους και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Είτε θετικά για τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης είτε αρνητικά.

πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ