2012-07-07 14:30:37
Φωτογραφία για Τελικά τι είναι ο Γρηγόρης Ψαριανός...??? Αριστερός ή απλά άνθρωπος της πιάτσας...???
Ο Γρηγόρης Ψαριανός είναι ένας ευφυής άνθρωπος. Είναι, αναμφίβολα, ένα από τα καλύτερα “προϊόντα” του εγχώριου τηλεοπτικού παζαριού. 

 “Πουλάει”. 

Και “πουλάει” επειδή γνωρίζει πολύ καλά να συνδυάζει τον απλοϊκό και “μάτσο” λόγο της συνοικιακής καφετέριας, το “ψαγμένο” μιλιτέρ γιλέκο του ασυμβίβαστου και το αρρενωπό άρωμα του αριστερού. Όλα αυτά αποτελούν διαβατήριο για την Ανατροπή του Πρετεντέρη, τους Πρωταγωνιστές του Θεοδωράκη, το Dolce αλλά και το Da Cappο, καθώς και για; το …Αllou Fun Park των πρώην ανανεωτών που έχουν πιστέψει πως μπορούν να γίνουν ρυθμιστές των πολιτικών εξελιξεων Επί διόμισι ώρες στην εκπομπή του Πρετεντέρη απέφυγε να αρθρώσει έστω και μία πρωτότυπη σκέψη ή τις θέσεις της Δημ.Αρ. Προτίμησε να τσακώνεται με ύφος original με τον Παπαδημούλη (και είναι αλήθεια ότι το έκανε επιτυχέστερα από τον Γιάννη Μιχελάκη της ΝΔ) και να συμφωνεί με την Άννα Διαμαντοπούλου. Ατάκες του τύπου “Ασ’  τα αυτά Δημητράκη”, “δεν περνάνε τα κόλπα σου”, “μη μου τα πουλάς εμένα αυτά” και διάφορα παρόμοια, είναι αλήθεια πως “γράφουν”.


Ανεβάζουν, δηλαδή, το κοντέρ της AGB. Αρκεί, όμως, αυτό;

Εάν ήταν ο Δανίκας, ή ο Καφετσόπουλος, θα έλεγε κανείς ότι θα ήταν ο ιδανικός ευφυής ”φασαρτζής” των πολιτικών πάνελ με σκοπό την τηλεθέαση. Είναι, όμως, βουλευτής ενός κόμματος που φιλοδοξεί να αποτελέσει τον μοχλό μιας οικουμενικής κυβέρνησης. Και υπό την έννοια αυτή, αύριο θα μπορούσε να είναι υπουργός ή κάτι τέτοιο. Τότε, μπορεί να μην χρειαστεί να βγάλει το μιλιτέρ γιλέκο (είναι της μόδας, άλλωστε, ο αντικομφορμισμός), πρέπει, όμως, να αποκτήσει θέσεις.

Πηγή / http://www.anatropinews.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αλλάζει όνομα ο Σύριζα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αλλάζει όνομα ο Σύριζα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ