2012-07-07 20:23:57
Φωτογραφία για Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ... «Score, score, score»! *ΒΙΝΤΕΟ*
Η άσκηση που πρωταγωνίστησε στην δεύτερη μέρα της δουλειάς στο Άκενκιρχ και η απαίτηση του Ζαρντίμ ήταν να πάει η μπάλα στα δίχτυα και στις 4 προσπάθειες των παικτών.

Η μπάλα κυριαρχεί και πρωταγωνιστεί στην προπόνηση του Ζαρντίμ. Κυρίως την καλούν όλοι και πιο πολύ ο τεχνικός του Ολυμπιακού να καταλήξει στα δίχτυα, όπως παρουσιάζι σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr".

Μια άσκηση με μπάλα και κυρίως η κατεύθυνση που θα πρέπει να έχει αυτή, κυριάρχησε στην χτεσινή, γεμάτη ποικιλία (πρέπει να το τονίσουμε αυτό) προπόνηση.

Ο Ζαρντίμ χώρισε σε κάποια στιγμή τους παίκτες σε δύο γκρουπ. Το ένα άρχισε να παίζει κορόιδο και να κάνει ασκήσεις κατοχής και συνεργασιών με ένταση και ταχύτητα.

Το άλλο γκρουπ πήγε στο ένα από τα τέρματα των γηπέδων. Δύο μέλη της ομάδας, τα οποία άλλαζαν κάθε τόσο, έκαναν τους πασέρ. Οι υπόλοιποι αντάλλασαν μπάλα με έναν συμπαίκτη, αμέσως μετά δέχονταν ασίστ και έπρεπε να σκοράρουν. Αυτό το έκαναν τέσσερις φορές. Και ο Ζαρντί, ζητούσε από αυτούς να σκοράρουν και τις τέσσερις.


«Score, score, score», φώναζε συνεχώς ο Πορτογάλος τεχνικός. «Score 4 goals» έλεγε στα αγγλικά για όσους δεν μιλούσαν πορτογαλικά ή ισπανικά, «marcar quatros gols», έλεγε στους ισπανοπορτογαλόφωνους.

Σε αυτή την άσκηση ο Ζαρντίμ, έδωσε μεγάλη σημασία. Και ενώ στις περισσότερες αφήνει τους συνεργάτες του να κάνουν το κουμάντο, σε αυτή πήρε τα ηνία. Και φώναζε συνεχώς. Ελεγε στους παίκτες να προσπαθούν να πετύχουν γκολ. Τους είπε πολλά μπράβο και έδειξε την αντίδρασή του σε όσους δεν έβαζαν σωστά το σώμα τους και πλάσαραν ψηλά ή σε εκείνους που δεν χρησιμοποιούσαν σωστά το πόδι τους και δεν έβρισκαν γεμάτα την μπάλα.

Παρακάτω υπάρχει ένα βιντεάκι του "gazzetta.gr" που δείχνει πολλά και ακούγονται ακόμα περισσότερα από όλα όσα ήθελε ο Ζαρντίμ...
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ