2012-07-07 20:48:02
Φωτογραφία για Εγκαταλείπουν το Χαλέπι και τη Δαμασκό οι κάτοικοι
Βομβαρδισμοί και βίαιες συγκρούσεις σημειώθηκαν σήμερα σε διαφορετικές σημεία στο Χαλέπι, στη βόρεια Συρία με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον... έξι άνθρωποι και να τραυματιστούν δεκάδες, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε στην Δαμασκό και ένας ακόμα στη Ντεράα, ανακοίνωσε η ίδια οργάνωση, η οποία επισήμανε πως οι κάτοικοι των περιοχών αυτών εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και πως έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση και η υδροδότηση.

Χθες Παρασκευή, από τις συγκρούσεις ανάμεσα στα συριακά κυβερνητικά στρατεύματα και τους αντάρτες σκοτώθηκαν 93 άνθρωποι, οι 60 από αυτούς άμαχοι.

Εν τω μεταξύ, νέο επεισόδια σημειώθηκε στα σύνορα της Συρία με τον Λίβανο. Συριακά πυρά έπληξαν χωριά στο βόρειο Λίβανο με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο γυναίκες και ένας άντρας και να τραυματιστούν δεκάδες, δήλωσαν κάτοικοι της περιοχής.

Κάτοικοι του Ουάντι Χάλεντ τόνισαν πως πολλά βλήματα όλμων έπεσαν σε κτίρια αγροικιών πέντε ως 20 χιλιόμετρα από τα σύνορα των δύο χωρών και ακολούθησαν ισχυρές εκρήξεις.
euro2day.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ