2012-07-11 14:31:02
Φωτογραφία για ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΒΒΑΔΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Να γεμίσει την ρακέτα του θέλει ο Ολυμπιακός και για τον λόγο αυτό φουλάρει για την απόκτηση των Δημήτρη Μαυροειδή και Βασίλη Καββαδά, προκειμένου ο Θρύλος της περιόδου 2012-13 να αρχίσει να παίρνει μορφή.

Οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα ως διάδοχο του Ντούσαν Ίβκοβιτς, οι Κώστας Σλούκας και Γιώργος Πρίντεζης ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα, ο Έισι Λο θα αγωνίζεται και του χρόνου στον Ολυμπιακό (εκτός απροόπτου... ΝΒΑ), ενώ όσο περνούν οι μέρες αυξάνονται και οι πιθανότητες για την παραμονή του Τζόι Ντόρσεϊ.

Στην ομάδα όμως δημιουργήθηκαν κενά, ιδίως μέσα στη ρακέτα, μετά την αποχώρηση των Ανδρέα Γλυνιαδάκη και Λάζαρου Παπαδόπουλου και γι' αυτό, άμεσο μέλημα των ερυθρόλευκων είναι η ποιοτική αλλά και ποσοτική ενίσχυση του ρόστερ στις θέσεις των ψηλών.

Δημήτρης Μαυροειδής και Βασίλης Καββαδάς είναι οι δύο παίκτες που θέλουν αυτή τη στιγμή στο Λιμάνι και αμφότεροι είναι της έγκρισης του Γιώργου Μπαρτζώκα, που τους ξέρει, τους εμπιστεύεται και θέλει να τους δει στα ερυθρόλευκα!


Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ έχει εντείνει τις ενέργειες της για την απόκτηση των δύο ψηλών και ειδικά με τον Μαυροειδή ίσως υπάρξουν θετικές εξελίξεις πολύ σύντομα. Όσον αφορά την περίπτωση του Καββαδά, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Πανιώνιο και τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Λιανό, ενώ τις τελευταίες ώρες υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τον Παναθηναϊκό να μπαίνει "σφήνα" για την απόκτηση του παίκτη.

Φυσικά οι Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης δεν θα μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού, ενώ και ο Καββαδάς επιθυμεί να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Η συγκεκριμένη υπόθεση λοιπόν ίσως καθυστερήσει λίγο...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ