2012-07-16 12:02:35
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ (16/7)
Ο Ολυμπιακός «έκλεισε» την προετοιμασία του στο Άχενκιρχ και είναι έτοιμος για τελευταίο τεστ επί αυστριακού εδάφους με την Αλάνια.

Με πρωινή προπόνηση, στο γήπεδο του Άχενκιρχ, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους στο εξωτερικό. Πλέον, απομένει μόνο το απογευματινό φιλικό με την Αλάνια Βλαντικαφκάζ, στο γήπεδο του Σβατς (18:00 τοπική ώρα, 19:00), προτού οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέψουν στη βάση τους.

Λίγο μετά τις 9:20 το πρωί οι παίκτες μας άρχισαν το πρόγραμμά τους. Ελαφρύ τρέξιμο, διατατικές ασκήσεις και εν συνεχεία «κορόιδο» σε δύο γκρουπ, ήταν τα «συστατικά» της προθέρμανσης. Αμέσως μετά έκαναν σπριντάκια, ενώ στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν στην τακτική, παίζοντας δίτερμα.

Με τους «κίτρινους» ήταν οι Κάρολ, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Μανωλάς, Σιόβας, Φέισα, Μοδέστο, Βλαχοδήμος, Αμπντούν, Τζιμπούρ και Ντιόγκο. Με τους «κόκκινους» ήταν οι Μέγιερι, Χαβίτο, Ντιελνά, Τάτος, Καραγκούνης, Σουμπίνιο και Πάντελιτς. Οι πρώτοι έκαναν επίθεση, υπό τις διαρκείς οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Στη συνέχεια οι ομάδες άλλαξαν σύνθεση.


Μόλις ολοκλήρωσαν την τακτική στην επίθεση και την αντίδραση της άμυνας, οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στις στημένες φάσεις. Ο προπονητής της ομάδας μας διέκοπτε διαρκώς τη ροή της προπόνησης, έδινε οδηγίες και πρόσεχε μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Γιάννης Ζαραδούκας έδωσαν το παρών στο γήπεδο και δούλεψαν ατομικά. Οι Νταβίδ Φουστέρ και Νίκολα Γκούλαν έμειναν στο ξενοδοχείο και συνέχισαν τη θεραπεία που ακολουθούν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ