2012-07-16 15:52:18
Φωτογραφία για «Ο κ. Βενιζέλος είναι μικρομεσαίος κυβερνητικός εταίρος»
«Σκοπεύουμε να πιέσουμε την τρικομματική κυβέρνηση να βάλει ένα φρένο σε αυτήν την καλπάζουσα ατιμωρησία» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Αναφερόμενος στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστικές επιτροπές, ο κ. Παπαδημούλης είπε: «Την ώρα που υπάρχει λιτότητα, το να κουκουλώνονται τα μεγάλα σκάνδαλα είναι ένα εκρηκτικό μείγμα» και πρόσθεσε πως «θα κάνουμε προτάσεις έτσι ώστε οι εξεταστικές να μην αποτελούνται μόνο από βουλευτές, να κληρώνονται οι βουλευτές που θα συμμετέχουν και να στελεχώνονται από ειδικά επιτελεία».

«Ο κ. Βενιζέλος πρέπει να σταματήσει να κάνει αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μικρομεσαίος κυβερνητικός εταίρος» δήλωσε ο κ. Παπαδημούλης, σημειώνοντας: «Κάνουμε υπεύθυνη αντιπολίτευση, ορισμένοι στην κυβέρνηση θεωρούν ότι υπεύθυνη αντιπολίτευση είναι αυτή που διευκολύνει την κυβέρνηση».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση κατά της Δημοκρατικής Αριστεράς, τονίζοντας πως «αυτή η απόλυτη στήριξη του δόγματος Στουρνάρα είναι μια νέα μετατόπιση του κόμματος προς τα δεξιά. Δεν μπορούν να κρύψουν αυτήν την μετατόπιση σε ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων τους, όσο και αν επιτίθενται στον ΣΥΡΙΖΑ».

Επίσης, για το θέμα των αποκρατικοποιήσεων, ο κ. Παπαδημούλης είπε: «Η δική μας θέση είναι αξιοποίηση και όχι εκποίηση».
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ