2012-07-16 15:48:11
Φωτογραφία για Ανεβασμένη διάθεση, καλή υγεία!
Μπορεί το να λιώνουμε πάνω σε έναν διάδρομο ή να κάνουμε ποδήλατο όλη μέρα... να βοηθάει στο να ανεβαίνουμε ψυχολογικά, από την άλλη, όμως, υπάρχουν και πιο ξεκούραστοι τρόποι για να αισθανθούμε καλύτερα 1. Ηρεμήστε!.. Παίξτε με το κατοικίδιό σας! Το αγαπημένο σας ζωάκι μπορεί να μειώσει τα έντονα αισθήματα μοναξιάς ή ακόμη και να σας βοηθήσει να αναρρώσετε γρηγορότερα από κάποια ασθένεια. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το χαϊδέψετε, μία κίνηση που αμέσως κάνει σινιάλο στις ενδορφίνες, που μας κάνουν χαρούμενους, να κάνουν το δικό τους πάρτι.

2. Γελάστε! Με την καρδιά σας! Με τους φίλους σας και με τα παιδιά σας! Επιστημονικά πλέον έχει αποδειχθεί ότι το γέλιο βοηθάει στην καλή κυκλοφορία του αίματος, μεγαλώνει την αντοχή στον πόνο και μας ηρεμεί.

3. Χορέψτε! Έρευνες έχουν δείξει ότι ο χορός και η κίνηση βοηθάνε το μυαλό μας να παραμένει ενεργό. Αν μάλιστα σας αρέσει και να τραγουδάτε, ακόμη καλύτερα: η κυκλοφορία του αίματος καλυτερεύει και εξασκούνται και οι πνεύμονες.

4. Θετική στάση ζωής! Μπορεί να θεωρείτε ότι η ευτυχία είναι μία ουτοπική κατάσταση, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να είστε απαισιόδοξοι. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο είναι πιο υγιείς από όσους αρνούνται να δουν τα θετικά στη ζωή τους.

frappedoupoli.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ