2012-07-16 18:14:14
Φωτογραφία για Δήλωση του Γιάννη Μανώλη για τα νέα μέτρα που προετοιμάζει η κυβέρνηση
από το Γραφείο Τύπου

«Η νεοφιλελεύθερη συγκυβέρνηση των προθύμων προετοιμάζει νέο «τσουνάμι» μέτρων σε δύο δόσεις. Φορτώνει στις πλάτες, των ήδη... εξαθλιωμένων συμπολιτών μας, μέτρα κόστους 15 δις ευρώ, που αφορούν σε νέες περικοπές μισθών, συντάξεων, εφάπαξ και προνομιακών επιδομάτων, καθώς και στο κλείσιμο νοσοκομειακών μονάδων.

Παράλληλα με το χαράτσι της ΔΕΗ, την εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και τις συνεχείς υπερφορολογήσεις μπαίνουν νέα λουκέτα σε επιχειρήσεις και οδηγούμαστε σε μεγαλύτερη ύφεση, με το ποσοστό της ανεργίας να αυξάνει δραματικά.

Οι τρείς αρχηγοί της συγκυβέρνησης πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων το πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας, εγκαταλείποντας τις κόκκινες γραμμές και τις δεσμεύσεις για διαπραγμάτευση.

Ανέλαβαν το ρόλο του «τροχονόμου» της τρόικας για να εφαρμοστεί με τις λιγότερες κοινωνικές αντιδράσεις μια ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική κοινωνικής αναλγησίας. Πολιτική γενικού «ξεπουλήματος, που αντί να σώσει τη χώρα τη φέρνει πιο κοντά στη χρεοκοπία.

Είμαστε αποφασισμένοι να σταματήσουμε αυτή τη πολιτική που οδηγεί σε απόλυτη φτωχοποίηση και εξαθλίωση. Βρισκόμαστε δίπλα στα κοινωνικά κινήματα και τους συμπολίτες μας που αντιστέκονται και παράλληλα δίνουμε καθημερινά τη μάχη μαζί τους μέσα και έξω από τη βουλή.»
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ