2012-07-17 10:03:54
Φωτογραφία για Σαμπάνια 28.000 ευρώ ...με αστακοσαλάτες, καραβιδόψιχες σε πάρτυ με Ρέμο στη Μύκονο!
Στην Ελλάδα που ματώνει...Στην Ελλάδα που μετρά καθημερινά νεκρούς αυτόχειρες Στην Ελλάδα με 200.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα. Στην Ελλάδα που φορολογούν τα 2000 ευρώ ! Στο αυτόνομο φορολογικό και προφανώς ασύδοτο κρατίδιο της Μυκόνου ... δόθηκε ένα ακόμα πάρτι του Ρέμου στο Nammos στην Ψαρού, που πριν τρία χρόνια σε αντίστοιχο πάρτι είχε οργιάσει η φοροδιαφυγή. Και ακόμα δεν ξέρουμε τι παίχτηκε τότε.

Δείτε σχετικό θέμα χωρίς άλλα δικά μας σχόλια Ετσι ακριβώς έστησαν τον Αντώνη Ρέμο χθες βράδυ στη σκηνή που στήθηκε στην παραλία του Nammos στην Ψαρρού. Ο Αντώνης βγήκε μετά από ένα υπέρτατα ακριβό μενού που συμπεριλάμβανε αστακοσαλάτες, καραβιδόψιχες και american rib eye steak. Στο μενού αν ήθελες -ή άντεχες ή ήσουν ψυχοπαθής- είχε και ένα μπουκάλι σαμπάνια εξάλιτρο με 28.000 ευρώ.Το πρόγραμμα άνοιξε μία κοπελιά με βιολί και μετά ένα ωραίο κορίτσι από την Κύπρο που μου τη στήστισε ο Νίκος Χαλκούσης αλλά το κοντινό ηχείο έσβησε πολλά από τη μνήμη μου. 


Ο Αντώνης βγήκε με τρελά πυροτεχνήματα που έσκαγαν από πίσω σκάφη. Η φωνή του καμπάνα και τα σουξέ ατελείωτα. Το έχουμε ξαναπεί πως το παιδί αυτό έχει τροφοδοτήσει τα δεύτερα προγράμματα του 98% των μπουζουκιών εδώ και χρόνια. Το κοινό του το πιστό εκεί. Παλιοί καλοί φίλοι που τον ακολουθούν δεκαετίες τώρα. Εκατοντάδες γυναίκες με φανταχτερά τσέτια χόρευαν άρυθμα και.. ρυθμικά πάνω στα τραπέζια που ήταν στημένα σαν αυτά των μπουζουκιών αλλά σε άμμο. 

Εκεί που ζουρλάθηκαν εντελώς ήταν όταν άρχισαν τα τούρκικα και βγήκαν χορεύτριες belly dancers. Η Τουρκία rules στο Nammos γενικά και ευτυχώς για το Ζαννή Φραντζέσκο που διατηρεί αυτό το υπέρτατο χλιδοστέκι της παραλίας που ελκύει όλους τους κροίσους που περνούν από τη Μύκονο. Φυσικά ο Ρέμος έκλεισε με τις μπαλάντες του και αποθεώθηκε. Στη μπουζούκεια σκηνή Σαν τον Αντώνη Δεν Υπάρχει.. Πάει για legend αν και πολύ νέος ακόμα..

 http://christinapoliti.wordpress.com/ μέσω Παπατζήδες
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Συνταγή της Ημέρας!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Συνταγή της Ημέρας!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ