2012-07-17 14:35:49
Φωτογραφία για Βρήκαν δάσος κάνναβης στην Καρδίτσα
«Το… δάσος του Αμαζονίου με χιλιάδες δενδρύλλια ινδικής κάνναβης. Πρόκειται ίσως για τη μεγαλύτερη χασισοφυτεία που έχει καταγραφεί ποτέ στα ελληνικά αστυνομικά χρονικά».

Ετσι χαρακτήρισε, μιλώντας στην «Espresso», ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας Βασίλης Χαλάτσης τη μεγάλη φυτεία με χασίς που εντοπίστηκε στην ορεινή και δύσβατη περιοχή της Ρεντίνας, στην Καρδίτσα.

Μάλιστα, οι άνδρες της Ασφάλειας επί δύο συνεχή 24ωρα έχουν στήσει γιγαντιαία επιχείρηση προκειμένου να εκριζώσουν, να μετρήσουν και να μεταφέρουν με φορτηγά αυτοκίνητα τα χασισόδεντρα, τα οποία ήταν φυτεμένα σε δεκάδες στρέμματα.

«Κάθε λεπτό που περνά ανακαλύπτουμε ακόμη περισσότερα. Ο αριθμός τους ανέρχεται σε χιλιάδες. Θα ξέρουμε τον ακριβή αριθμό όταν τελειώσει η επιχείρηση» σημείωσε ο κ. Χαλάτσης και πρόσθεσε: «Εχουμε να κάνουμε, πραγματικά, με ζούγκλα του Αμαζονίου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι και χθες το βράδυ είχαν εκριζωθεί περισσότερα από 5.000 δενδρύλλια, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο, καθώς οι αστυνομικοί με δυσκολία καταφέρνουν να προσεγγίσουν όλα τα σημεία όπου είχαν φυτρώσει τα δενδρύλλια.

Οι αστυνομικοί μετά από πληροφορίες που είχαν, εντόπισαν τη φυτεία το πρωί της Κυριακής και μέχρι αργά χθες το βράδυ είχαν γίνει αρκετές προσαγωγές υπόπτων στην Αστυνομική Διεύθυνση της Λάρισας.
madata.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ