2012-07-17 14:30:03
Φωτογραφία για Στα κάγκελα οι ξενοδοχοϋπάλληλοι για τις συμβάσεις - κοροϊδία
Έτοιμοι για "πόλεμο" είναι οι ξενοδοχοϋπάλληλοι στο Ηράκλειο, καθώς ενώ πριν λίγες μόνο ημέρες δήλωναν ικανοποιημένοι για την υπογραφή της κλαδικής σύμβασης με τους ξενοδόχους, από χθες το βράδυ βρίσκονται και πάλι ...

στο κενό, καθώς η Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου επιδιώκει να εφαρμόσει ... μια άλλη σύμβαση!

Πιο συγκεκριμένα, μετά την υπογραφή της κλαδικής σύμβασης, ακολούθησε η υπογραφή σε τοπικό επίπεδο μεταξύ των ξενοδοχοϋπαλλήλων και των Ενώσεων ξενοδόχων κάθε νομού. Η σύμβαση υπεγράφη στο Λασίθι, υπέγράφη στα Χανιά, ομοίως και στο Ρέθυμνο, όταν όμως ήρθε ... η σειρά του Ηρακλείου, εμφανίστηκαν τα προβλήματα!

Χθες το βράδυ, περίπου στις 22.00 ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου, Ανδρέας Μεταξάς, κόντα στα συμφωνηθέντα και τα προβλεπόμενα από την κλαδική σύμβαση, παρουσίασε στους ξενοδοχοϋπαλλήλους μία ... καρικατούρα σύμβασης, που μακράν απείχε από την κλαδική σύμβαση που ικανοποιούσε σε γενικές γραμμές τους ξενοδοχοϋπαλλήλους.

Τα "μαντάτα" διαδόθηκαν σε χρόνο ρεκόρ, με αποτέλεσμα οι ξενοδοχοϋπάλληλοι να έχουν ξεσηκωθεί, ενόψει και της συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο, στις 13.00, μεταξύ των ξενοδοχοϋπαλλήλων και των ξενοδόχων, η οποία αναμένεται ... εκρηκτική!
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ