2012-07-17 16:00:08
Φωτογραφία για ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Αποκτήστε τέλειους κοιλιακούς!
Οι καλοσχηματισμένοι κοιλιακοί είναι υπόθεση δύσκολη αλλά εφικτή...Εκτός από την καθημερινή γυμναστική που εστιάζει στη γράμμωσή τους, η διατροφή αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την τελειοποίησή τους 1. Το σημαντικότερο συστατικό που χρειάζεται το σώμα μας για να σχηματίσει τους ιδανικούς κοιλιακούς είναι το άπαχο κρέας, τα αυγά, το ψάρι και τα γαλακτοκομικά προϊόντα χαμηλών λιπαρών. Οι ανάλατοι ξηροί καρποί είναι επίσης απαραίτητοι, κυρίως τα αμύγδαλα και τα καρύδια.

2. Οι υδατάνθρακες καλό είναι να αποφεύγονται. Παρ’ όλα αυτά, επειδη κάθε οργανισμός χρειαζεται ενέργεια για να κινητοποιηθεί, προτιμήστε την ενέργεια που παίρνει κανείς από τα φρούτα, η οποία ενεργοποιείται σταδιακά και όχι αυτόματα, όπως η ενέργεια που παίρνουμε από τα μακαρόνια και το ψωμί.

3. Οι τροφές που είναι πλούσιες σε ίνες είναι επίσης απαραίτητες για τους κοιλιακούς μας: τοσκούρο ρύζι, τα πράσινα λαχανικά, η βρώμη, τα όσπρια και τα φασόλια πρέπει να βρίσκονται στο τραπέζι σας.

4. Μη ξεχνάτε να πίνετε συχνά νερό και να τρώτε τακτικά, έτσι ώστε ο μεταβολισμός σας να βρίσκεται διαρκώς σε εγρήγορση.

frappedoupoli.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ