2012-07-17 16:46:07
Φωτογραφία για ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ... ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ Η ΘΥΡΑ Η 7! *ΒΙΝΤΕΟ*
Δεν πέρασε μέρα που να μην δώσουν το παρών τα μέλη της Θύρας 7 από τη Βαυαρία, που ήταν δίπλα στον Θρύλο σε προπονήσεις και αγώνες με το δικό τους ξεχωριστό χρώμα.

Η κάψα τους για τον Ολυμπιακό δεν μπορούσε να κρυφτεί. Όπως χαρακτηριστικά λέει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", οι άνθρωποι άφηναν τις δουλειές τους για να είναι εκεί, σε προπονήσεις ή αγώνες. Με ήλιο ή βροχή. Με τα πανώ και τη φωνή τους, για τον Θρύλο!

Τα παιδιά από το σύνδεσμο των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού στο Μόναχο έδωσαν βροντερό παρών σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας. Στις προπονήσεις άπλωναν το πανώ τους και περίμεναν να τελειώσει η δουλειά για να βγάλουν τις φωτογραφίες με τους παίκτες.

Στους αγώνες ήταν ακόμα πιο δυναμική η παρουσία τους. Ιδιαίτερα το Σάββατο στο παιχνίδι με τη Σπαρτάκ. Ομως, ήταν εκεί και για το παιχνίδι με την Αλάνια. Λιγότεροι τη Δευτέρα σε σχέση με τον αγώνα του Σαββάτου, με την ίδια δυνατή φωνή και παλμό. Τα παιδιά από τη Βαυαρία, αλλά και απ’ όλες περιοχές της Γερμανίας και της Αυστρίας έδωσαν γι’ ακόμα μια φορά το δικό τους ξεχωριστό χρώμα.

Στο τέλος, αμέσως μετά το ματς με την Αλάνια, με το που ήταν έτοιμη η ομάδα να μπει στο πούλμαν για να αποχωρήσει, οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού τους μοίρασαν φανέλες. Και όπως ήταν φυσικό, έγινε χαμός Δείτε ένα βίντεο από την παρουσία των οπαδών στο τελευταίο ματς με την Αλάνια. Τα δίνουν όλα...
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ