2012-07-17 19:59:07
Φωτογραφία για Μεϊμαράκης: Από μηδενική βάση όλες οι πιστώσεις της Βουλής
Από μηδενική βάση θα ελεγχθούν οι πιστώσεις που διατίθενται για τη λειτουργία της Βουλής ώστε να υπάρξει ορθολογικότερη διαχείριση, δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης σε συνομιλία που είχε με  τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες έπειτα από συνάντηση που είχε με τον πρώην πρόεδρο του Σώματος Απόστολο Κακλαμάνη. Ο κ. Μεϊμαράκης διευκρίνισε ότι δεν τίθεται θέμα να κλείσει ο τηλεοπτικός σταθμός της Βουλής, ενώ για το γυμναστήριο ανέφερε ότι επιδίωξη του είναι να μειωθεί το κόστος λειτουργίας.

«Καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να λειτουργούν και τα δύο σύμφωνα με τη τρέχουσα οικονομική πραγματικότητα και τα δεδομένα που υπάρχουν», σημείωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

Ερωτηθείς για τη λειτουργία της Βουλής το επόμενο διάστημα, διευκρίνισε ότι η Ολομέλεια θα λειτουργήσει κανονικά, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν είπα ποτέ ότι θα πάμε σε θερινά τμήματα».

Έκανε επίσης γνωστό ότι πιθανότατα την Πέμπτη θα εκλεγούν τα προεδρεία των κοινοβουλευτικών Επιτροπών.

Τέλος, ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε ότι η Διάσκεψη των Προέδρων θα αξιολογεί τις ερωτήσεις που κατατίθενται και θα κρίνει αν θα πρέπει να συζητηθούν στην Ολομέλεια ή σε αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, όπως σε περιπτώσεις που το περιεχόμενό τους αφορά θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, με σκοπό να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στη συζήτηση περισσότερων βουλευτών, αντί μόνον του ερωτώντος, όπως προβλέπεται μέχρι τώρα.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ