2012-07-17 20:09:19
Φωτογραφία για Ο Vettel και η..Ferrari!
Στην Γερμανική εφημερίδα BILD έδωσε συνέντευξη ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Sebastian Vettel και μίλησε για τα σενάρια που κυκλοφορούν περί συμφωνίας του με την Ferrari. 

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τις συζητήσεις τόσο του Domenicali όσο και του Montezemolo ο Vettel είπε : «Με τιμά το γεγονός ένας Stefano Domenicali ή ένας Luca di Montezemolο με βλέπουν σαν ένα οδηγό για την Ferrari. Αλλά τώρα η αλήθεια.

Δεν υπάρχει καμία κίνηση από μένα, δεν έχω υπογράψει τίποτα και δεν έχουμε δώσει τα χέρια. Όμως …»

Και συνέχισε : «Εάν ρωτούσατε και τους 24 πιλότους της F1 εάν θα ήθελαν να οδηγήσουν για την Ferrari τότε θα σας απαντούσαν και οι 24 : Ναι, σίγουρα! Το ίδιο και με μένα. Είναι απλώς μια τέλεια ομάδα. Αλλά θα πρέπει να ταιριάζει (μια συμφωνία) από όλες τιε πλευρές. Ποιος ξέρει; Μπορεί όλα να έρθουν διαφορετικά και ξαφνικά να οδηγώ κάπου αλλού. Μπορεί κιόλας να μην οδηγήσω πουθενά αλλού στην καριέρα μου, γιατί απλά δεν υπάρχει πουθενά καλύτερο πακέτο από την Red Bull»


Το συμβόλαιό του ισχύει με προϋποθέσεις μέχρι και το 2014, θα αλλάξει ομως κάτι; «Δεν σκέφτομαι να μην το κάνω (να μην το εφαρμόσω). Έχω μεγαλώσει με την Red Bull και είναι οικογένειά μου, μου αρέσει το κλίμα στην ομάδα», είπε ο Sebastian. Ο δημοσιογράφος επέμεινε εάν θα σκεφτόταν μετά το 2014 μια μετακίνηση στην Ferrari και η απάντηση που πήρε ήταν : «Όχι, όχι, και πάλι όχι. Δείτε τι γίνεται αυτή την σαιζόν. Είναι πολύ κλειστά στην κορυφή, και κάθε φορά κερδίζει και ένας άλλος οδηγός. Έχω ήδη αρκετά να κάνω, πολλά να σκεφτώ για φέτος. Το παρόν είναι κρίσιμο, πρέπει να υπερασπιστώ τον τίτλο μου και είναι αρκετά δύσκολο ήδη. Δεν μπορώ και δεν θέλω να ασχοληθώ με το πώς μπορεί να είναι η κατάσταση σε κάποια χρόνια. Κάτι τέτοιο είναι πολύ πολύ πολύ νωρίς. Ο Alonso είπε κάποια στιγμή ότι το 2005 είχε τις πρώτες επαφές με την Ferrari. Αλλά μόλις το 2010 ντύθηκε στα κόκκινα. Πέρασαν 5 χρόνια».

Επίσης δήλωσε πως έχει επαφές με την Ferrari γιατί βρίσκονται στα paddock και μιλάει με τον Stefano Domenicali, κάτι το οποίο δε σημαίνει ότι θα οδηγήσει σύντομα για αυτούς και θα αργήσουμε όπως όλα δείχνουν να δούμε τον Sebastian στα κόκκινα!

By: Mιχάλης Παγκίδης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ