2012-07-18 01:01:39
Φωτογραφία για Νίκαια : Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φωτογράφιζαν και στοχοποιούσαν όσους έπαιρνα τρόφιμα από τους κακούς φασίστες [Φώτο + Βίντεο]
Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να υλοποιεί τις δεσμεύσεις της, επιστρέφοντας την κρατική επιχορήγηση στον Ελληνικό Λαό που βιώνει μια πρωτοφανή οικονομικοκοινωνική κρίση υπό το βάρος των παράλογων κι ασφυκτικών μέτρων της τρόικα και των ντόπιων εντολοδόχων της. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα μια ακόμα μεγάλη διανομή τροφίμων στην πλατεία του Αγίου Νικολάου στην Νίκαια, μοιράζοντας σε όλους τους άπορους, άνεργους και πολύτεκνους Έλληνες τόνους θαλασσινών και ζυμαρικών.

 

Η διανομή ήταν να ξεκινήσει στις 19:00, αλλά λόγω του πλήθους του κόσμου που συγκεντρώθηκε, ξεκίνησε νωρίτερα. Εκατόνταδες αναξιοπαθούντες συμπατριώτες μας που ξεπέρασαν τους χίλιους στήθηκαν στην ουρά και υπό τις οδηγίες των συναγωνιστών προμηθεύτηκαν με τάξη, ηρεμία, αλλά και με το χαμόγελο της ευγνωμοσύνης και της ελπίδας μια βοήθεια που τόσο ανάγκη την είχαν.

Το παρόν στην δράση έδωσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Κασιδιάρης, Χρήστος Παππάς και Νίκος Κούζηλος, οι οποίοι έγιναν δέκτες συγχαρητηρίων για την μέχρι τώρα δυναμική κι ουσιαστική παρουσία τους στην Βουλή, με την προτροπή να συνεχίζουν να διεκδικούν ακόμα πιο δυναμικά τα δίκαια των Ελλήνων.


Τραγική παραφωνία στην χθεσινή δράση, η οποία ήταν σχεδόν σαν γιορτή, ήταν η στάση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που από το μπαλκόνι της τοπικής τους φωτογράφιζαν και στοχοποιούσαν τους αναξιοπαθούντες που ήρθαν να πάρουν τρόφιμα και τους Χρυσαυγίτες. Εγκλωβισμένοι στην μιζέρια τους, τους ήταν αδιανοήτο να βλέπουν Έλληνες να βοηθούν Έλληνες...
xagr.net
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Timeline και σε φορητές συσκευές
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Timeline και σε φορητές συσκευές
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ