2012-07-21 18:39:46
Φωτογραφία για ΓΚΡΕΚΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ...
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμα μέσου πέραν του Λεάντρο Γκρέκο από την Ρόμα. Αυτό θα εξαρτηθεί από την περαιτέρω... πορεία των Τάτου και Σουμπίνιο.

Οι Τάτος και Σουμπίνιο, όπως σας έχουμε γράψει ξανά, είναι δύο παίκτες τους οποίους τσέκαρε ο Ζαρντίμ στην Αυστρία και που θα τους... σκανάρει εκ νέου στην Πορτογαλία. Παρότι ο Πορτογάλος έχει διακρίνει αρκετά θετικά στοιχεία και στους δύο αυτούς μέσους έχει πιο μεγάλες προσδοκίες.

Περιμένει να δει πιο πολλά για να πειστεί να τους κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού και να τους δώσει ευκαιρίες ν' αναδειχθούν αλλά και να δείξουν τις ικανότητές τους. Το βέβαιο είναι πως αμφότεροι θέλουν πολύ και να μείνουν και να πετύχουν στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Όλα δείχνουν πως το μέλλον των δύο παικτών στον Πειραιά θα καθοριστεί άμεσα. Έτσι ανάλογα με το εάν θ' αποχωρήσει κάποιος εκ των δύο για δανεισμό (ή και οι δύο) ενδέχεται να αποκτηθεί και άλλος παίκτης για το κέντρο πέραν του Λεάντρο Γκρέκο.

Σίγουρα αυτό είναι κάτι που θα κριθεί στο προσεχές χρονικό διάστημα. Θα έχει να κάνει κυρίως με το τι εικόνα θα παρουσιάσουν οι Τάτος και Σουμπίνιο στις φιλικές αναμετρήσεις της Πορτογαλίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Υπό καθεστώς κρίσης...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Υπό καθεστώς κρίσης...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ