2012-07-24 23:17:11
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΤΟΡ-50 ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ Ο ΜΙΡΑΛΑΣ!
Στην 29η θέση των κορυφαίων μεταγραφικών στόχων των ευρωπαϊκών ομάδων βρίσκεται ο Κέβιν Μιραλάς, σύμφωνα με δημοσίευμα της ολλανδικής ιστοσελίδας transfergeruchten.nl. Μάλιστα, για τον Βέλγο επιθετικό τονίζεται ότι έχει τραβήξει την προσοχή της Λίβερπουλ και της Νιούκαστλ.

Αναλυτικά, στο δημοσίευμα σημειώνονται τα εξής:

«Το συγκεκριμένο όνομα μπορεί να είναι σε πολλούς άγνωστο. Ο Κέβιν Μιραλάς, όμως, αγωνίζεται σε έναν από τους πιο διάσημους ευρωπαϊκούς συλλόγους, τον Ολυμπιακό. Μέχρι στιγμής είναι γνωστό ότι ορισμένοι σπουδαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, όπως η Λίβερπουλ και η Νιούκαστλ, τον έχουν κάνει στόχο τους, με τους «Reds» να ετοιμάζονται να πληρώσουν τη ρήτρα αποδέσμευσής του από τον Ολυμπιακό, η οποία φτάνει τα 8 εκατ. ευρώ. Ο 27 φορές διεθνής με την εθνική Βελγίου σκόραρε 20 γκολ φέτος για λογαριασμό του Ολυμπιακού».

ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Η ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Τα αγγλικά ΜΜΕ επιμένουν ότι είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους αντικαταστάτες του Άντι Κάρολ, εφόσον ο Άγγλος αποχωρήσει από τους «Reds»
. Επιπλέον, σημειώνεται πως στο «παιχνίδι» της απόκτησης του Βέλγου παραμένει η Άρσεναλ, με τον Αρσέν Βενγκέρ να έχει πολύ καλή άποψη για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Τέλος, η «Daily Mail» έκανε λόγο για… στενοχώρια των ανθρώπων της Νιούκαστλ, λόγω της μη παρουσίας του ποδοσφαιριστή στα φιλικά παιχνίδια της Πορτογαλίας.

Μάλιστα, λέγεται ότι γι’ αυτό δεν θα ταξιδέψουν στην Πορτογαλία μέλη της διοίκησης του αγγλικού συλλόγου, τα οποία φέρεται να είχαν σκοπό να κάνουν απευθείας συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τον ποδοσφαιριστή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ