2012-07-25 13:21:51
Φωτογραφία για Τα πιο παράξενα στιλ μανικιούρ
Για όσες βαρέθηκαν το «γαλλικό» Φέτος το καλοκαίρι θέλεις κάτι διαφορετικό για το μανικιούρ σου και όχι «γαλλικό» ξανά και ξανά; Τότε δεν έχεις παρά να αποφασίσεις ανάμεσα στα διάφορα παράξενα και εντυπωσιακά καλοκαιρινά τρεντ που ακολουθούν H πολυτέλεια στα χέρια σου: Το caviar manicure όπως λέγεται είναι ότι πιο «posh» θα βρεις ειδικά αν θέλεις να το κάνεις για μια περίσταση όπως μια βραδινή έξοδο.

Απαιτεί ειδικό βερνίκι με μπίλιες που ρίχνεις στο νύχι, αφού πρώτα έχεις απλώσει το βερνίκι και πριν αυτό στεγνώσει, ώστε να κολλήσουν. Αφήνεις τα νύχια να στεγνώσουν καλά και είσαι έτοιμη.

Νύχια ζαχαροπλαστείου: Τα girlie νύχια σε ζεστές αποχρώσεις των ζαχαρωτών αλλά και τα νύχια που θυμίζουν ζαχαρωτά είναι φέτος απόλυτη μόδα συμπληρώνοντας τέλεια το γενικότερο candy λουκ.

Το... πατριωτικό μανικιούρ: Οι Αμερικάνες αγαπάνε τη χώρα τους και για να γιορτάσουν την ημέρα της Ανεξαρτησίας βάφουν τα νύχια τους εμπνεόμενες από τη σημαία τους.


Μανικιούρ καρπούζι: Το καρπούζι είναι το αγαπημένο σου φρούτο και θέλεις όλο τον κόσμο να το ξέρει; Ακολούθησε τη μόδα και βάψε τα νύχια σου... καρπούζι.

Θα χρειαστείς τρία χρώματα: μαύρο, πράσινο και φούξια.

Νύχια Kitty: Είσαι σέξι και θέλεις να το δείξεις; Η αγαπημένη σου Hello Kitty έχει τη λύση και μάλιστα στα χέρια σου.

Βάψε τα νύχια αλά Hello Kitty αν θέλεις να αναδείξεις την παιχνιδιάρικη πλευρά σου και αποφάσισε αν θα ζωγραφίσεις με μανό ή θα την κολλήσεις σε αυτοκόλλητο.

Αγαπημένο μου floral: Αν σου αρέσουν τα λουλούδια και διαλέγεις πάντα εμπριμέ με διαφόρων ειδών άνθη τότε το φλοράλ μανικιούρ είναι για σένα.

Προτίμησε αυτοκόλλητα λουλούδια που θα αναδείξουν τα νύχια σου.

Πηγή: womenonly.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ρωσία υπέρ Συρίας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ρωσία υπέρ Συρίας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ