2012-07-26 08:42:06
Φωτογραφία για O Dr. Δημήτρης Κίμογλου για τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου
Νομίζω ότι όλοι γνωρίζουν τον αγώνα που κάνουν τα νέα παιδιά για να γίνουν αθλητές, πρωταθλητές με τελικό τους όνειρο και στόχο, τη συμμέτοχη τους σε μια ολυμπιάδα.

Για να φτάσει κάποιος να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους ολυμπιακούς αγώνες δεν είναι τυχαίο ούτε και εύκολο, πρέπει να συγκεντρώνει κάποιες αξίες, οι οποίες τον συντροφεύουν όλα τα χρόνια της σκληρής προπόνησης. Υπομονή, επιμονή, θέληση, ήθος, δύναμη, αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση και πολλά ακόμα.

Πριν λίγη ώρα διάβασα στο διαδίκτυο για την υπόθεση της αθλήτριας βούλας Παπαχρήστου , και τον αποκλεισμό της από την ολυμπιάδα.

Η ερώτηση μου προς την ολυμπιακή επιτροπή και την ΔΗΜΑΡ, είναι η εξής,

Μια αθλήτρια όπως η παραπάνω λοιπόν, για να φτάσει εδώ που έφτασε δεν το κατέκτησε τυχαία, αλλά και κόπο, θυσίες υπέρβαση , ήθος και ιδανικά, και όλα αυτά για να κράτηση ψηλά την Ελληνική σημαία , μια Ελληνική σημαία που κάποιοι την καίνε, εκεί όμως δεν βλέπω καμία ευαισθησία, κανέναν σάλο από όλους αυτούς τους ευαίσθητους, που είδαν ένα ανέκδοτο «δύο σειρών» στο twitter, το γιγάντωσαν, το διαστρέβλωσαν, και κατάφεραν το τίποτα να το κάνουν κάτι
. Μια νέα κοπέλα και αθλήτρια όπως η Βούλα Παπαχρήστου λοιπόν για να φτάσει εδώ που έφτασε και να τιμά την Ελλάδα δεν είναι δυνατόν να είναι ρατσίστρια, αυτά να τα ψάξετε άλλου. Έναν άνθρωπο πρέπει να τον βλέπουμε ολιστικά και σαν σύνολο και όχι να καταστρέφουμε ένα όνειρο γιατί κάποιοι σερφάρουν όλη μέρα στο ιντερνετ τρώγοντας σοκολάτες και πατατάκια και ψάχνουν να δημιουργήσουν πρόβλημα από το τίποτα, όταν αυτοί μασουλάμε τις πίτσες και τα τοστ κάποιοι άλλοι προπονούνται και κουράζονται για να τιμήσουν αυτή την ταλαίπωρη την Ελλάδα!!! ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ!!

Κάποια στιγμή η Ελλάδα πρέπει να αρχίσει να αγαπαει τα παιδιά της και να τα προστατεύει, αν θέλουν όλοι αυτοί να δείξουν την ευαισθησία τους ας την δείξουν όταν βλέπουν να καίνε τις Ελληνικές σημαίες, να καταστρέφουν αρχαία μνημεία, να ερημώνουν ολυμπιακά έργα που με ιδρώτα πλήρωσε ο Ελληνικός λαός , εκεί δεν βλέπω καμία ευαισθησία, εσείς κύριοι που σας έπιασε όλος αυτός ο καημός για το “ κακούργημα “ που έκανε η κ. παπαχρηστου γιατί δεν κάνατε το ίδιο όταν όταν κάποια κυρία από ΕΣΑΣ!! είχε προκαλέσει την κοινή γνώμη και τον Ποντιακό Ελληνισμό σε ολόκληρη την υφήλιο για τα όσα είχε γράψει στο βιβλίο της Στ' Δημοτικού και συνεχίζει να υποστηρίζει σχετικά με την καταστροφή της Σμύρνης, την οποία μετέφερε ώς «χιλιάδες Έλληνες συνωστίζονταν στο λιμάνι της Σμύρνης»

Δεν βλέπω ΚΑΝΕΝΑΝ να είναι στο πλευρό των Ελληνικών οικογενειών που έχασαν τους δικούς τους από εγκλήματα κάποιον λουλουδιών από γνωστές χώρες, ΕΚΕΙ! Δεν είδα ολο αυτό το χαμό όταν καιγόταν συνάνθρωποι μας στην ΜΑΡΦΙΝ… ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! εκεί να δείξετε κύριοι την ευαισθησία σας, και όχι σε μια νέα κοπέλα που πόσταρε ένα ανέκδοτο από τα χιλιάδες που υπάρχουν, και για το Oποίο ζήτησε 100 ΦΟΡΕΣ!! συγγνώμη, το να μπορεί να συγχωρεί κάποιος είναι αρετή, ελπίζω αν έχετε τα ολυμπιακά ιδεώδη μέσα σας, αλλά και αυτό που διδάσκει η επίσημη θρησκεία μας ο χριστιανισμός, τη συγχώρεση, έστω και τώρα να δώσετε την ευκαιρία σε έναν νέο άνθρωπο να ολοκληρώση τον στόχο του, τότε όλη η Ελλάδα θα θαυμάσει μια ολυμπιακή επιτροπή που τιμά, στηρίζει και προστατεύει τα παιδιά της. Πιστεύω ότι θα το κάνετε!

Κάποια στιγμή θα πρέπει σαν λαος και ηγεσία να σοβαρευτούμε διότι όλος ο πλανήτης γελαει με εμάς, και αυτό δεν μας αξίζει!

Dr. Δημήτρης Κίμογλου
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ