2012-07-26 20:14:48
Φωτογραφία για ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ...
Μόνο τρεις ομάδες της Σούπερ Λίγκας, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης και Ξάνθη, πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα, κατά την διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της ΕΕΑ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Στις 2 Αυγούστου η επόμενη συνεδρίαση όπου θα εξεταστούν οι φάκελοι των υπόλοιπων ομάδων. Άναψε η Επιτροπή το «πράσινο φως» στον Σαββίδη που όμως ζήτησε αναβολή για να επανεξετάσει το business plan που έχει καταθέσει για τον ΠΑΟΚ.

Την Πέμπτη συνεδρίασε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και άρχισε η εξέταση των φακέλων των ΠΑΕ. Πιστοποιητικό συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, χορηγήθηκε μόνο σε Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη που είχαν πλήρεις φακέλους. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες είχαν κάποιες εκκρεμότητες και οι υποθέσεις τους θα εξεταστούν στην επόμενη συνεδρίαση που θα γίνει στις 2 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τον νόμο, οι ΠΑΕ μπορούν να προσκομίζουν στοιχεία μέχρι και 15 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος (10 Αυγούστου). Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, έχει ζητήσει από την ΕΕΑ να εξαντληθεί κάθε χρονικό περιθώριο ώστε να διευκολυνθούν οι ομάδες με οικονομικά προβλήματα.


Σε κάθε περίπτωση τα πιστοποιητικά θα δοθούν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σε άλλη υπόθεση που εξετάστηκε σήμερα στην ΕΕΑ προέκυψε ότι ο Ιβάν Σαββίδης, έχει προσκομίσει όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για να αποκτήσει μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ωστόσο ο ίδιος ζήτησε αναβολή για να του χορηγηθεί άδεια μέχρι την επόμενη συνεδρίαση προκειμένου να επανεξετάσει το business plan που έχει καταθέσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ